Isis van Graas
Isis van Graas Life 8 jul 2019

De spanning neemt toe in EOTB nu Elodie eindelijk weet wat Harrie met Jamecia onder de douche deed

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars. Deze week wordt de drama alleen maar erger en erger en het leed en jaloezie is niet meer te overzien. Ook komt er in aflevering 8 weer een nieuwe ex bij, en het is niet degene die we hadden verwacht…

Een nieuwe ex betekent nieuw drama en voor de deelnemers en nieuw vlees in de kuip. Helaas komt Megan toch niet deze week haar entree maken.

Lees ook: Take my money! Dit zijn de allermooiste organza blouses voor minder dan €50

Ex On The Beach All Stars aflevering 8

Hoe heftig gaat de EXplosie zijn deze week? Wij hebben de aflevering gekeken en praten je bij over alle drama van aflevering acht.

De volgende dag

Een nieuwe dag in de villa breekt aan en dat betekent maar één ding: een dag vol drama. De tablet of terror gaat weer af en beslist dat Lisa en Silvester op date gaan. En dat terwijl Silvester en Rowan net “samen zijn”. Lisa haat Rowan en wil weten of zij en Silvester al seks hebben gehad. Ze confronteert hem op de date en hij probeert het zo aardig mogelijk uit te leggen. We horen je denken: ‘aardige jongen die Silvester’. Maar niets is minder waar, want nog geen vijftien seconden later zegt hij alweer verder te kijken dan Rowan.

De nieuwe ex

Er is weer een nieuwe ex onderweg naar de villa en dit keer is het de beurt aan Roy, Joshua en Harrie om naar het strand te gaan. Joshua’s gezicht trekt volledig wit weg wanneer oud Ex On The Beach deelneemster Stacy de zee uit komt lopen. Roy is de gelukkige en mag met haar op date en praat haar direct bij over alle drama in de villa. Één ding is zeker: Stacy gaat Roy niet “fouilleren fouilleren”.

Viacom/MTV MTVViacom/MTV

Tijd voor drama

Opgelucht komt Harrie terug van het strand, maar de rust is niet voor lang. In de villa is de hele groep aan het wachten op de confrontatie tussen Elodie en Harrie, want Elodie is erachter gekomen dat hij met Jamecia de badkamer heeft gedeeld. Iedereen is er klaar mee, maar Harrie laat zich niet kennen en praat zich eronder uit.

De nacht valt

Hoewel sommigen geboren zijn met een ruggengraat, is Elodie weer binnen een paar uur gezwicht voor de charmes van Harrie en is alles weer koek en ei. Tot verbazing van iedereen gaan ze door alsof er niets gebeurd is. Ook Silvester doet alsof bepaalde dingen niet zijn gebeurd en heet Stacy welkom in de villa met een heftige lapdance.

Harrie en Elodie
Viacom/MTV Viacom/MTV

Een nieuw koppeltje

Natuurlijk is Rowan daar niet van gediend en begint een nieuw hoofdstuk met Andrea. Toch belandt ze die avond keurig in haar eigen bed, maar de volgende dag begint het avontuur opnieuw. Andrea doet een poging tot “psychologische penetratie“, maar gaat ook gelijk voor de lichamelijke en daarmee is een nieuw koppeltje geboren in de villa.

Date time

Ieder seizoen wordt er een tweetal op een helse date gestuurd. Dit keer is het aan Silvester en Sharon om deze overnachting op een vieze vissersboot te overleven. Er zijn in ieder geval al afspraken gemaakt over het huishouden: Silvester gaat op jacht naar vissen en Sharon maakt het eten klaar. Hoe lekker klassiek.

De date van Sharon en Sylvester
Viacom/MTV Viacom/MTV

De rest vaart ook uit, maar dan in style. Ze gaan niet voor niets op de boot, want dit keer mogen Roy, Harrie en Wayne wachten op de komst van een nieuwe ex. Welke nieuwe ex gaat zich mengen in de drama van de villa? Wij zijn benieuwd.

Lees ook: Als je deze dingen doet tijdens de seks krijg je een nog betere connectie met je lover

Reageer op artikel:
De spanning neemt toe in EOTB nu Elodie eindelijk weet wat Harrie met Jamecia onder de douche deed
Sluiten