Isis van Graas
Isis van Graas Life 2 jul 2019

Juice! Binnenkort komt er een fan van Harrie van Ex On The Beach All Stars zich voorstellen in de villa

Elke week genieten we weer van een nieuw interview met de deelnemers van Ex On The Beach All Stars. Deze week was een van de meest spraakmakende deelnemers aan de beurt, namelijk Harrie. Hij vertelde een wel heel gek nieuwtje over wie binnenkort haar entree maakt in de villa.

Dit is waarschijnlijk het enige moment dat we even medelijden krijgen met Harrie. Eén ding is zeker: wij moeten er niet aan denken en krijgen spontaan kippenvel.

Lees ook: Confessions: “Ik heb mijn getrouwde baas een soa gegeven”

Harrie van Ex On The Beach All Stars

Als je een trouwe kijker bent van dit programma, dan is deelnemer Harrie (beter bekend als Harrie van het kamp) je sowieso niet ontgaan. Hij heeft met bijna elke dame in het huis het bed (of de douche) gedeeld en is nogal een ‘mannetje’. In het interview met Ingrid Janssen voor De Telegraaf vertelt hij dat er binnenkort een speciale gast binnenkomt in de villa. We horen je denken: Megan? Nee, het is een van Harrie’s grootste fans waarmee hij ooit de lakens deelde.

Niet alleen Ingrid kon even kletsen met een van de meest gewilde mannen van de villa, maar ook MTV ging even langs bij Harrie en zijn familie. Wij kunnen nu al niet wachten tot de volgende aflevering, er is namelijk een heleboel chaos op komst.

Lees ook: We zijn nog maar bij de eerste aflevering van Temptation Island VIPS en Pommeline is al in tranen

Reageer op artikel:
Juice! Binnenkort komt er een fan van Harrie van Ex On The Beach All Stars zich voorstellen in de villa
Sluiten