Renée
Renée | LinkedIn Life 12 juni 2019

Harrie is de reden waarom Rowan in elkaar werd geslagen door de meiden

Chaos en drama nemen de Ex On The Beach All Stars villa over. Dat de sfeer er niet beter op wordt, kon je afgelopen zondag zien. Ingrid Jansen van De Telegraaf praat met Renan en Elodie bij over het huidige seizoen en damn… Renan vertelt wat er nu ECHT is gebeurd met de hele Rowan-situatie.

Na de laatste aflevering hebben we zoveel vragen. Waarom wordt dat meiske in elkaar gemept? Waarom wordt zoiets überhaupt uitgezonden? En vooral: wat hebben we gemist en is niet uitgezonden?

De ruzie van Yasmine en Rowan in Ex On The Beach All Stars

Ingrid vroeg haar twee gasten hoe de vork in de steel zit. Renan: “Harrie en Elias hadden geen goede ervaring met Rowan. Er werd gestookt en Harrie zei tegen Esmee: ze wil met je vechten.” Je snapt dat dit helemaal niet aan de orde was.

Aha, de meiden waren dus niet voor niets zo super vijandig toen de blondine met Wayne door de deur liep. We weten niet wat de deal met Harrie is, maar het lijkt ons niet de bedoeling dat Rowan zo te grazen zou worden genomen.

Hoe het komt dat Yasmine ineens zich ermee ging bemoeien is ook niet bekend, maar één ding is zeker. Het komt tussen hen niet meer goed. (Zie ook -> Yasmine en de twins mishandelen EOTB kandidaat: ‘Ze heeft het verdiend’)

Bekijk hier de hele video.

Reageer op artikel:
Harrie is de reden waarom Rowan in elkaar werd geslagen door de meiden
Sluiten