Isis van Graas
Isis van Graas Life 21 juni 2019

Wie wordt the queen of the villa? Aflevering 6 van Ex On The Beach wordt weer pittiger dan ooit

Je weekend kan je niet op een betere manier eindigen dan met een nieuwe Ex On The Beach All Stars aflevering. Wacht jij ook met smart op aflevering 6? Hoog tijd om alle sensatie even op een rijtje te zetten en bij te praten over de aflevering van afgelopen zondag.

In het voorproefje van aflevering 5 zagen we al dat Elodie haar debuut maakte en Yasmine uit haar vel liet springen. Maar gelukkig is het niet voor niets Ex On The Beach All Stars en gebeurde er nog veel meer…

Lees ook: CUTE! Wayne van EOTB had een relatie met Pommeline en hij vertelt er eindelijk meer over

Ex On The Beach All Stars aflevering 6

Elke week minimaal één nieuwe ex is in dit overheerlijke programma vol drama gegarandeerd. Toch staat aflevering 6 in het teken van een heel andere discussie: wie o wie wordt the queen of the villa?

Terugblik naar aflevering 5

De ex die in de afgelopen aflevering de zee uit kwam lopen, is niemand minder dan Yedi, de ex van Esmee. Na samen veel stoute dingen gedaan te hebben in de auto heeft Esmee niks meer van haar laten horen. Toch komt Yedi voor haar, maar ziet haar double trouble twin Sharon ook wel zitten.

De avond valt en het is weer date night. Dit keer niet alleen voor Harrie en Lisa, maar ook Elias mag het deze avond proberen bij Elodie. Hoewel ze de looks van Elias wel ziet zitten en hij haar zijn speciale ketting geeft, heeft ze Harrie ook nog in zijn vizier. Laat nou net de date van Lisa en Harrie eindigen aan tafel bij de twee tortelduifjes.

Ook Yasmine is nog niet klaar met Elodie deze avond en probeert een hevige discussie te voeren met veel te dronken Elodie. Je snapt het, ze kwam niet ver. Toch wist Elodie de volgende dag met een kater Yasmine even hard aan te pakken in de box ring.

Wie wordt the queen of the villa

Het gevecht tussen Yasmine en Elodie is nog niet afgelopen, want in de volgende aflevering komen we erachter: who is the queen of the villa? Voor Harrie is dat allang duidelijk en is Elodie voor hem de koningin. Ook Yasmine was het niet eens met de uitslag en tuft even in het rozenbad van Elodie.

Welke ex is next? En gaat Joshua ooit nog zijn debuut maken met een aflevering tijd langer dan één minuut? We kunnen niet wachten op de volgende aflevering.

Lees ook: 5 regels in de slaapkamer die zorgen voor een gelukkige relatie

Reageer op artikel:
Wie wordt the queen of the villa? Aflevering 6 van Ex On The Beach wordt weer pittiger dan ooit
Sluiten