Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 26 jun 2018

Wow! Dit is alles wat er gebeurde in aflevering 8 van Ex On The Beach Double Dutch

Vorige week kwam Robin (de ex van Geneviève) de boel verstoren, en hij bleek een gewilde man te zijn. Op de schuimparty zoende hij met bijna alle vrouwen, maar Jamecia bleek de grote winnares van de avond. De aflevering stopte met een enorme cliffhanger, we konden wel al zien dat er in aflevering 8 een bitchfight uitbreekt.

In aflevering 8 lopen de gemoederen flink op, en dat is nog een understatement. Elodie is laaiend op Jamecia omdat zij Robin voor zich heeft weten te winnen na de schuimparty, ze draait volledig door en duwt Jamecia om. Het gaat er steeds heftiger aan toe in de villa. Drama.

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 8

The day after… Lie mag op date met Robin en de tablet maakt het ze niet makkelijk. Ze worden begeleid in het uitvoeren van tantra seksstandjes, dat kan maar op één ding uitdraaien. Er wordt gezoend, nadat ze op de schuimparty ook al kennismaakten met elkaars tong.

Niet alleen Lie en Robin gaat op date, ook Elodie en Alex gaan samen wat leuks doen. Maar hebben ze wel dezelfde verwachting? Nee, Elodie is verliefd, maar Alex moet er niks van hebben. Na de date wijst hij haar vriendelijk af en dat vat ze nog redelijk sportief op.

Welke ex is next?

Chayenne, Lisa en Geneviève worden door de tablet naar het strand gestuurd, waar even later de ex van Chayenne aanspoelt. Als ze iemand niet wil zien is hij het, maar daar blijken de andere vrouwen anders over te denken. Thierry valt meteen in de smaak bij Lisa en de twee worden samen op date gestuurd. Natuurlijk wordt er gezoend.

Groepsdate

Jorden gaat op date met alle vrouwen uit het huis met wie hij seks heeft gehad en inmiddels staat de teller op vijf (iewl). De playboy moet naakt en met een ananas voor zijn zaakje poseren voor de vrouwen die hem gaan naschilderen. Er komen oprecht hilarische kunstwerkjes uit.

Na een dag vol dates worden de singles op een boottripje gestuurd waar, hoe kan het ook anders, een nieuwe ex aankomt. Alex is zielsgelukkig als hij zijn ex Erin ziet, het enige meisje voor wie hij echt nog gevoelens heeft. Wel jammer dat hij meteen moet opbiechten dat hij seks heeft gehad met Geneviève in de villa.

Sneak preview aflevering 9

Wow, het voorstukje van aflevering 9 is echt heftig. Quentin masseert de billen van Erin, Robin bedrijft de liefde met een vrouw (welke kunnen we niet zien) onder de douche, Jorden is boos omdat er in huis iemand rondloopt die met ‘zijn’ Beau tussen de lakens heeft gelegen en er ontstaat een enorme ruzie aan tafel. Gezellig.

Reageer op artikel:
Wow! Dit is alles wat er gebeurde in aflevering 8 van Ex On The Beach Double Dutch
Sluiten