Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 6 jul 2018
Leestijd: 3 minuten

Drama! Dit is wat er allemaal gaat gebeuren in aflevering 10 van Ex On The Beach Double Dutch

Maak je klaar voor nog meer drama, want zondag om 22:00 uur is het weer zover. Een nieuwe aflevering van Ex On The Beach Double Dutch en dit seizoen is heftiger dan ooit. Niet alleen wordt het strand overspoeld door exen, het blijkt ook nog eens één grote orgie te zijn in de villa. En in aflevering 10 gaat dat gewoon weer verder. We hebben Alex nog nooit op deze manier gezien. Hij is verliefd op Erin en zij kwam in aflevering 8 aan op Ex On The Beach Double Dutch. Voor Alex absoluut geen hel, maar hij bleek te hebben gelogen over zijn avontuurtjes vóór Erin’s komst. Hoe gaat het verder?

Korte recap van aflevering 9

In aflevering 9 mochten de kandidaten stemmen welke beelden ze ter plekke gezamenlijk terug wilden zien. Meeste stemmen gelden, en Alex en Lie waren het haasje. Beiden hielden voet bij stuk dat er niks was gebeurd, maar de beelden logen er niet om want ze hebben wel degelijk een theekransje gehouden tussen de lakens.

Erin was daar niet over te spreken, maar Alex de Smooth Talker heeft haar weer om zijn vingers weten te winden en het verhaal in zijn voordeel weten te verdraaien. Gaat dit koppel dan toch als herenigde lovebirds weer naar huis na EOTB? We gaan het zien in aflevering 10.

De kwestie Beau en Jorden

Jorden de Playboy liep aardig te scoren in de villa (de teller stond op vier), totdat zijn lieftallige Beau naast het bed stond. Zou hij dan toch voor íémand meer kunnen voelen dan alleen seksuele aantrekkingskracht? Sinds haar komst zijn de twee alleen nog maar samen geweest, en dat is voor Jorden naar eigen zeggen heel wat. Normaal neemt hij een meisje maximaal twee keer mee naar huis en Beau al minstens honderden keren.

Toch lijkt het erop dat de twee ruzie krijgen als de ex-scharrel van Beau in aflevering 9 komt opdagen. Jorden kan het niet aan dat hij er is en kan zijn trots niet opzij zetten. We zien dat Beau in aflevering 10 in tranen uitbarst en dat Jorden pislink staat te schreeuwen in de discotheek. Naar eigen zeggen wordt Jorden ‘parra‘, en wij vragen ons af wat er tussen die twee is gebeurd.

Seks met je ex

Opnieuw liggen er mensen samen in bed. Zonder twijfel Quenten en Channah, want dat zijn net twee konijnen. Maar als we goed kijken zien we nog meer mensen het bed met elkaar delen. Wellicht Roy, want Jorden maakt zijn bed op en zegt tegen de Belg: ‘Jij neukt haar hier een uurtje of twee, ik blijf buiten.’ Zo kan het inderdaad ook.

In ieder geval gaat Elodie seks hebben in aflevering 10 en ze verontschuldigt zich tegenover haar moeder: ‘Sorry mam, ik heb geneukt. Op TV. Maar wel met een hele lieve jongen.’ Zou dat Roy zijn?

Nieuwe exen

Er komt minstens één nieuwe ex, die van Roy of Nico, en vol trots roept ze over het strand: ‘Je nieuwe bootycall is er.’ Wij kunnen ons zo voorstellen dat er nog meer drama naar de villa komt.

Aan Britt te zien is dat zo, want ze flipt helemaal tegen haar laatste ex. Eerder al zagen we haar pittige kant naar voren komen toen ze tegen Roy zei subiet zijn ogen uit te krabben. Miauw, Britt.

Zondag om 22:00 uur is aflevering 10 te zien op MTV.

Reageer op artikel:
Drama! Dit is wat er allemaal gaat gebeuren in aflevering 10 van Ex On The Beach Double Dutch
Sluiten