Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 12 mei 2017

Holysh*t! Wij keken aflevering 1 van de Nederlandse Ex on the Beach en het wordt heftiger dan ooit

Temptation Island is er niks bij, Ex on the Beach Double Dutch aflevering 1 is gelijk al ontzettend heftig. Wij mochten 'm alvast bekijken en onze monden vielen open. Maar wat een genot.

De vrijgezellen zijn vanaf het allereerste moment heel duidelijk; ze doen mee om een relatie te vinden, maar seks staat nog hoger op hun verlanglijstje. Dat belooft natuurlijk veel goeds.

Ex on the Beach Double Dutch gaat begonnen

In Ex on the Beach Double Dutch aflevering 1 worden eerst de deelnemers aan je voorgesteld. Daarna gaan ze natuurlijk op date. En daar staat de eerste verrassing al te wachten. En niet alleen de deelnemers worden verrast, ook de kijkers krijgt een hete verrassing in de vorm van 2 dames..

Als de deelnemers terugkomen van hun dates begint het feest op hun resort en barst het drama al gelijk los waar we allemaal zo van genieten. Wat drank allemaal niet met mensen doet.

Mocht jij ook in een zwart gat zijn gevallen nadat Temptation Island was afgelopen dan hebben we dus goed nieuws. Ex on the Beach Double Dutch maakt álles, maar dan ook echt álles goed.

Vanaf aanstaande zondag kun je de eerste echte aflevering kijken, om 22:00 uur op MTV. Hou Beautify maandag in de gaten, want wij hebben een gesprekje gevoerd via WhatsApp met Sharon – die een glansrijke rol speelt in aflevering 1 – en dat leverde natuurlijk fijne info op.

Reageer op artikel:
Holysh*t! Wij keken aflevering 1 van de Nederlandse Ex on the Beach en het wordt heftiger dan ooit
Sluiten