Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 3 jun 2019

Er arriveert een strippende ex in de villa van Ex On The Beach Double Dutch All Stars en nog veel meer drama

Vorige week kwam Elias (de ex van Yasmine en Jamy) aan in Ex On The Beach Double Dutch All Stars. Elias leek enigszins gepikeerd te zijn omdat Jamy niet voor hem maar voor Harrie is gekomen. Harrie is niet blij met de komst van Elias en de toon is maar weer eens gezet.

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 3

Nadat Elias en Harrie apart met elkaar hebben gesproken om allebei duidelijk te maken dat ze er niet van zijn gediend om praatjes achter elkaars rug om te horen, kan de avond eindelijk beginnen. Een avond vól drama.

Esmee, Sharon, Lisa én Yasmine willen Elias

Esmee en Sharon willen met Elias naar bed en Lisa ziet hem ook wel zitten. Yasmine ziet ook in een optie in Elias maar ze geeft het op want hij wil waarschijnlijk toch wel de tweeling. De tactiek van Esmee en Sharon? Sletterig dansen. Dat lijkt te werken want binnen no time zoent de tweeling met de Italiaanse mooiboy. De avond is begonnen.

Harrie en Jamy

Harrie en Jamy hebben het al de hele avond gezellig met elkaar totdat er miscommunicatie ontstaat tussen de twee tortelduifjes. Jamy zegt: “Ik ga niet neuken.” Harrie concludeert dat ze vanavond geen seks met hem wil en zegt: “Dan weet je waar bij mij de deur is.” Einde verhaal van deze twee.

Toch wordt er nog wel gescoord deze avond want Elias en Esmee duiken met elkaar het bed in. Zij mogen zich met recht de echte All Stars noemen in Ex On The Beach Double Dutch.

Nieuwe dag, nieuwe date

Yasmine en Roy gaan met elkaar op date en leggen hun ruzie bij. Voortaan gaan ze weer als besties door het leven en dat is best wel schattig. Elias gaat met Sharon op date en de twee kunnen niet van elkaar af blijven. Elias is vooral benieuwd of de twee zusjes ook in bed hetzelfde zijn. Op de boot blijft het nog even bij zoenen maar ze spreken af dat ze het ‘s avonds “leuk” gaan maken.

Intussen hangen in de villa Harrie en Jamy weer om elkaar heen en dat eindigt in een steamy sekspartij. Dat zit dus blijkbaar toch weer goed. Ze zijn niet de enige die hitsig worden van de warmte want Esmee en Sharon spreken af een trio te doen met Elias puur om Harrie te kutten. Alleen zeggen ze 3 minuten later voor de camera: “Als het erop aankomt doen we het niet, we luizen Elias er gewoon in.” Hier zijn wij het even helemaal kwijt.

Feestje in de Ex On The Beach Double Dutch villa

Feestjes in de villa zorgen altijd voor drama en dat is nou juist zo leuk aan dit programma. Al helemaal als het thema gemaskerd bal is want dat betekent maar één ding: er arriveert een nieuw ex in the villa. Het blijkt stripper Silvester te zijn: de ex van Lisa en zij is maar wat blij met zijn komst. Dat is ook wel te zien aan hun enthousiasme in bed *knipoog*.

Ondertussen loopt het niet zo lekker tussen Elias en Sharon en daarmee verpest hij alles voor zichzelf. Hij blijft om zich heen kijken en wil het liefst met iedereen naar bed maar dat laten de vrouwen niet gebeuren. Eindstand: Elias krijgt niemand.

Harrie daarentegen lijkt Jamy compleet te zijn vergeten want hij begint met dirty talk tegen Yasmine. De twee eindigen met elkaar in bed en ja.. hebben seks. Zou dit dan echt het einde betekenen tussen Harrie en Jamy?

De dag na het feestje

Iedereen is de ochtend na het feestje weer voorzien van een goede kater en dat mogen ze eruit zweten met een bootfeestje op een mooie jacht. Natuurlijk gaat de Tablet of Terror weer af en Harrie, Elias en Wayne worden op het strand verwacht.

Welke ex daar arriveert zien we in aflevering 4 van Ex On The Beach Double Dutch en als we de beelden mogen geloven wordt het echt DRAMATISCHER DAN OOIT TEVOREN.

Reageer op artikel:
Er arriveert een strippende ex in de villa van Ex On The Beach Double Dutch All Stars en nog veel meer drama
Sluiten