Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 23 mei 2019

Babes opgelet! Bad Brody en Robin doen waarschijnlijk mee aan Ex On The Beach Double Dutch All Stars

Oké, pak je pen en papier erbij. Of anno 2019 je notitie in je telefoon. Want de geruchtenmolen begint te draaien en via hints en suggesties denken we te weten dat Brody en Robin dit jaar in Ex On The Beach Double Dutch All Stars komen.

Wij zijn ook helemaal loco na het horen van dit nieuws. De geniale uitspraken van Brody beginnen we eigenlijk toch al een beetje te missen in het huidige seizoen van Ex On The Beach.

Brody doet mee aan Ex On The Beach All Stars

Hier is deal. Wayne heeft per ongeluk zijn mond een beetje voorbij gepraat. Shownieuws vroeg aan hem of er weer een gekkie als onze bad boy Brody meedoet dit jaar. Dit is zijn antwoord.

De Brody van dit seizoen? Gevaarlijke vraag. Weet ik niet… Die was er niet echt, vond ik wel jammer. Uuuh, oh nee. Er was geen Brody ‘Bad’, ik uuuh… je moet maar kijken.En daarna voegt hij er nog aan toe Misschien was Brody er zelf wel?

Een verdachte uitspraak van Wayne natuurlijk en daar houdt het niet bij op. De leuke Joshua van Temptation Island heeft na het seizoen van vorig jaar nog even met verleidster Chloë Vranken gedatet. Hier kwam een einde aan toen Chloë de relatie niet als exclusief zag.

Het is dus heel goed mogelijk dat Chloë een sprintje trekt uit het water, in slowmotion uiteraard. Dat betekent dat Brody weer aan kan spoelen voor Chloë, want deze twee hebben ook een tijdje geflikflooid. Snap je het nog?

Zien we Robin dit jaar in EOTB?

Ook Harrie verklapt misschien nog het één en ander. Wanneer hem gevraagd wordt of hij het jammer vindt dat zijn beste vriend Robin er niet bij is zegt hij: Dat weet ik niet. Ik weet niet of hij erin zit. We zijn nog steeds goede vrienden en spreken elkaar elke dag.

Hmm, dat is geen nee dus. Wij zien mogelijkheden. Alleen hebben we nog link door wie of wat hij een plekje kan veroveren. Maar alles is mogelijk bij EOTB en we vinden het ook zeker niet erg als Robin zijn entree maakt.

Lees ook: Gelekt! Dit is hoeveel de kandidaten van de Britse Love Island verdienen met de show

CosmopolitanShownieuws

Reageer op artikel:
Babes opgelet! Bad Brody en Robin doen waarschijnlijk mee aan Ex On The Beach Double Dutch All Stars
Sluiten