Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 18 jul 2018

Wie zijn er nog bij elkaar? Zo gaat het nu met de deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch

Wat er allemaal wel niet kan gebeuren in tien afleveringen van Ex On The Beach Double Dutch. Gelijk hadden de deelnemers; dit seizoen was heftiger dan ooit. Er werd geflirt, geruzied, gescholden en er werden bovenal veel slippertjes gemaakt. Na aflevering vier werd het onmogelijk om nog bij te houden wie het met wie deed. Wat gebeurde er next?

Het is wel duidelijk dat iedereen aan zijn trekken kwam dit seizoen, met of zonder ex. Het motto sharing is caring werd uitstekend in stand gehouden door de deelnemers en daar leken ze zich niet voor te schamen. Verschillende exen bleken nog niet over elkaar heen te zijn en vonden in Thailand de liefde voor elkaar terug. Zijn ze nog steeds bij elkaar?

Jorden en Beau

De grootste (zelfbenoemde) Playboy van de villa heeft waargemaakt wat hij beloofde. Zeker vijf vrouwen wist hij in bed te krijgen en toen stond daar opeens de bloedmooie Beau. Nou is Jorden een jongen die naar eigen zeggen nooit verliefd is geweest, toch zagen wij wel dagelijk wat opbloeien tussen de twee.

En ja hoor, Beau en Jorden zijn nog steeds samen al komt daar de nodige jaloezie bij kijken. Jorden laat wel weten dat als hij nog voldoende sperma over heeft Beau hoe dan ook de moeder van zijn kinderen wordt. Heel veel romantischer gaat het waarschijnlijk niet worden.

Alex en Erin

Zodra Erin haar entree maakte zagen we de twinkeling in Alex’ ogen. Het enige meisje waar hij echt wat voor heeft gevoelt kwam aan in Thailand en duidelijk was dat hij voor haar wilde gaan (ook al moest hij nog even vertellen dat hij met Geneviève en Lie naar bed was geweest). Gelukkig is Erin vergevingsgezind en zijn de twee hoteldebotel op elkaar. Laten we maar zeggen dat deze twee echt voor elkaar zijn gemaakt.

Channah en Quenten

Deze twee lovebirds zijn nog steeds samen en daar zijn wij heel erg blij om. Zodra de ex van Channah aankwam in de villa zijn deze twee konijnen alleen maar samen geweest. Ze zoenden allebei met anderen maar ach, vreemdgaan doe je samen dus dat kon het probleem niet zijn. Channah heeft al zijn wachtwoorden en mede daardoor gaat hun relatie zo goed. Ze gaan zelfs samenwonen en Channah ziet het wel zitten om elkaar het jawoord te geven. Kom op Quenten, vraag haar.

Elodie en Nico

Ook de Belgen wisten last minute nog te scoren in de villa. Elodie verontschuldigde zich tegenover haar moeder maar liet wel meteen weten dat Nico een hele lieve jongen is. Wij zagen wel wat in de twee maar daar dacht Nico toch anders over. De twee hebben volgens Britt nog even iets gehad, maar Nico bleef dezelfde spelletjes spelen als vroeger. Jammer want eigenlijk gunnen wij Elodie wel een leuke jongen. Next.

Geneviève en Lie

De twee meest besproken dames zijn na het programma besties geworden. Net als Alex en Robin trouwens. Lie en Geneviève zochten steun bij elkaar nadat de mannen ze keer op keer teleurstelden. Liever een waardevolle vriendschap met elkaar dan een jongen die je toch weer laat barsten.

Lisa, Britt en Elodie

Ook Lisa en Elodie zijn vriendinnen geworden. HUH?! Ja, ondanks de vele ruzies kwamen ze erachter dat ze allebei scheel kijken en een lelijke stem hebben (naar eigen zeggen natuurlijk). Niet alleen Lisa is bevriend met Elodie, ook Britt en Elo kunnen het goed met elkaar vinden. Girlsquad.

Roy
Roy houdt zich vooral bezig met sporten, geen drugs en veel sex. Hij weet zeker dat er door Ex On The Beach Double Dutch nog veel meer exen gaan komen. En oh ja, hoe kan het ook anders hij is matties met Nico.

Eind goed al goed, sommige exen hebben elkaar opnieuw trouw beloofd en er zijn veel vriendschappen ontstaan. Als je de Instagramaccounts van de deelnemers hebt gevonden heb je vast gezien dat ze worden overladen met nieuwe volgers. En daar zitten volgens Jamecia ook voordelen aan want ze krijgt veel dickpic’s opgestuurd en heeft al van eentje gebruik gemaakt. Wel laat ze weten dat je pas vanaf 20 centimeter een foto mag sturen.

Reageer op artikel:
Wie zijn er nog bij elkaar? Zo gaat het nu met de deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch
Sluiten