Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 14 jun 2019

Megan van Temptation Island doet mee aan Ex On The Beach All Stars ‘snap je’

Nadat Kevin haar ‘koekeroend’ noemde op de kampvuurbeelden in Temptation Island was het gedaan voor de Belgische Megan. Kevin was al niet bepaald de braafste en ze besloot zelf ook haar principes over boord te gooien. En hóé. Iedereen was weg van de sexy Joshua en zij kreeg ‘m. Genoeg reden dus voor een bezoekje aan Ex On The Beach Double Dutch All Stars.

We zijn pas een paar afleveringen op weg in Ex On The Beach Double Dutch All Stars maar iedereen heeft het al met iedereen gedaan. Als extra dit jaar zit Joshua Feytons ook in de villa en daar kan maar één bekende ex op afkomen. Megan, ‘snap je’?

Megan in Ex On The Beach Double Dutch All Stars

In het All Stars seizoen hebben we tot nu toe bijna alleen maar bekende koppies voorbij zien komen. We waren maar wát blij toen ook Joshua zijn intrede maakte in de villa en we zitten te wachten op zijn aangespoelde exen. Het blijkt zo te zijn dat Temptation Islander Megan mee doet aan het nieuwe seizoen.

Megan en Joshua

Megan en Joshua kennen elkaar natuurlijk van Temptation Island waar Megan probeerde haar relatie met Kevin te redden. De beste man was al een aantal keer vreemdgegaan dus de spanningen tussen de twee waren al aanwezig. Eén blik van de knappe verleider Joshua veranderde alles want Megan ‘snap je’ ging naar bed met hem.

Nu komt ze hem weer een bezoekje brengen in Ex On The Beach Double Dutch en wij zijn benieuwd wat voor drama dat met zich mee gaat brengen. Zeker nu Joshua zijn pijlen een soort van heeft gericht op Yasmine (want daar voelen we ook spanning). Zou Megan Joshua terug willen of komt ze hem het leven zuur maken?

Reageer op artikel:
Megan van Temptation Island doet mee aan Ex On The Beach All Stars ‘snap je’
Sluiten