Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 26 okt 2018

Ex On The Beach Double Dutch is terug en dit zijn de eerste beelden

Het is alweer een tijdje geleden dat onze zondagavonden gevuld waren met afleveringen van Ex On The Beach Double Dutch. Je hoeft gelukkig nog maar drie weken te wachten want er staat weer een heel leger aan exen klaar. Acht singles gaan op een vakantie die verandert in DE WARE HELLLLL.

Blijkbaar zijn er nog genoeg exen die op zoek zijn naar payback time want er is een nieuw seizoen van Ex On The Beach Double Dutch en de eerste beelden zijn er.

De eerste beelden van Ex On The Beach Double Dutch

Acht singles durven het aan om in de villa te verblijven terwijl een leger aan exen op ze staat te wachten. MTV heeft de eerste promobeelden van het nieuwe seizoen gedeeld en hier zijn ze te zien:

We zien witte tanden, billen, borsten, volle lippen en veel tattoos. Genoeg voor een steengoed nieuw seizoen en de acht originals hebben heel wat om te overtreffen. In het vorige seizoen zagen we niet alleen boze exen. We zagen trio’s, kwartetjes en er was zelfs een mansion voor de grootste playboy, uhm Jorden.

Nieuwe afleveringen

Op zondag 18 november is het nieuwe seizoen van Ex On The Beach Double Dutch te zien op MTV om 22:00 uur. Kun je niet wachten tot het nieuwe seizoen begint of wil je vast in de sfeer komen? Bekijk hier dan het vorige seizoen nog een keer.

Wie zijn er nog bij elkaar? Zo gaat het nu met de deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch

Reageer op artikel:
Ex On The Beach Double Dutch is terug en dit zijn de eerste beelden
Sluiten