Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 3 mei 2018

Ex on the Beach Double Dutch begint dit weekend en we weten nu al dat déze deelnemers met elkaar seksen

Vanavond is de laatste avond van Temptation Island 2018 op tv. Dat geeft ons gemengde gevoelens. We kunnen niet wachten om te zien hoe het nu met de koppels gaat, maar het is ook huilen, huilen, huilen. Omdat het daarna uit met de pret is en we even geen drama tv meer hebben om van te smullen.

Nou ja. dat valt dus allemaal wel mee. Want er komt gewoon een nieuw guilty pleasure programma op de buis (en op internet, als je liever daar kijkt), precies op het moment dat Temptation Island stopt. En dat is … tromgeroffel: Ex on the Beach Double Dutch seizoen 3.

De kandidaten voor het programma zijn inmiddels bekend: Jorden, Roy, Nico, Elodie, Channah, Lie, Jamecia en jawel, Alex. Yes, Alex, Temptation Island 2017 Alex. En we hebben alvast een juicy spoiler over deze deelnemer.

Spoilers van de eerste twee afleveringen Ex on the Beach Double Dutch seizoen 3

Wij werden namelijk uitgenodigd door MTV om de eerste twee afleveringen van het derde seizoen alvast te kijken. Samen met de deelnemers, die het resultaat ook nog niet hadden gezien.

In de eerste aflevering gaat Alex op date met de blonde, schattige Lie. In de camera zegt hij dat hij zich niet kan voorstellen dat hij seks met haar zou hebben, omdat zij zo klein en popperig is. En tja, Alex is natuurlijk een beer van een vent.

Tijdens het kijken naar dit fragment riep deelnemer Jorden naar Alex: ’En toch doen he’. Het lijkt er dus op dat deze twee deelnemers het bed met elkaar hebben gedeeld. Interesting.

Overigens is er nog meer seks en sensatie te zien in de eerste twee afleveringen. Want ook Jamecia en Jorden duiken met elkaar de koffer in.

Over de exen weten we nog weinig. Dat Rosanna langs zal komen als ex van Alex lijkt ons alleen niet heel waarschijnlijk..

Vanaf zondag 6 mei is Ex on the Beach Double Dutch iedereen week te zien op MTV. De uitzending begint om 22.00 uur. Online terug kijken kan daarna ook.

Reageer op artikel:
Ex on the Beach Double Dutch begint dit weekend en we weten nu al dat déze deelnemers met elkaar seksen
Sluiten