Whatsappen met Jamecia van Ex On The Beach Double Dutch: ‘Een ex is voor mij altijd een ex’

De 27-jarige Jamecia is schoonheidsspecialiste, wordt flirterig na een paar drankjes en doet mee aan het nieuwe seizoen van Ex On The Beach Double Dutch. Gisteren was daarvan de eerste aflevering te zien op MTV, en dat ging er behoorlijk heftig aan toe. Wij spraken Jamecia op WhatsApp over de eerste uitzending en haar deelname aan het programma.

Temptation Island is nét afgelopen en gelukkig is er nu al een goede vervanger op TV. Het derde seizoen van Ex On The Beach Double Dutch belooft een heet en vunzig seizoen te worden.

De eerste avond op het resort en op TV

Gisteren konden we allemaal zien hoe de deelnemers aankwamen in het resort en voor het eerst met elkaar op date gingen. Jamecia zag Elodie én Jorden wel zitten, en liet daar geen gras over groeien. Maar wat vinden haar ouders daar eigenlijk van?

Zelf vindt Jamecia het ook even wennen om zichzelf op TV te zien, maar vooral ook erg grappig. De eerste aflevering bekeek ze met haar vrienden en ze heeft zich naar eigen zeggen ‘zot gelachen’.

Playboy Jorden

Wij hebben nog wel een prangende vraag over ‘ik-krijg-alles-voor-mekaar-Jorden’. Op de eerste avond al zagen we Jamecia met deze fulltime Playboy het bed induiken, en dat terwijl hij eerder op de dag nog een lullige opmerking over Jamecia maakte voor de camera’s.

Who’s ex is next?

Geen exen dus voor Jamecia, maar hoe zit het nou met Jorden? Is hij inmiddels ook een ex?

Double Dutch

De enorme boezem van Jamecia is ook niet onopgemerkt gebleven, met dank aan Dr. Heintz. Haar borsten zijn niet het enige wat ze aan zichzelf heeft laten doen, want ook haar lippen zijn niet naturel. Wat volgt er nog meer?

Wij zijn héél erg benieuwd naar de volgende aflevering van Ex On The Beach Double Dutch. Vanaf nu elke zondag te zien op MTV om 22:00 uur.

Reageer op artikel:
Whatsappen met Jamecia van Ex On The Beach Double Dutch: ‘Een ex is voor mij altijd een ex’
Sluiten