Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 17 dec 2018

Is dit het bewijs dat Mezdi en Daniëlle geen relatie hadden tijdens Temptation Island?!

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach Double Dutch lijkt vooral in het teken te staan van drama. Héél veel drama. Dat is zojuist nog een beetje erger geworden door de komst van een oude bekende: Mezdi. Hij is de ex van Lena, en wij zijn nogal in shock over de reden waarom hij niets meer van zich liet horen.

Zodra Mezdi op het strand aankomt is het gelijk al drama. Niet alleen vliegt Brody Bad Baby hem direct aan, er loopt ook een diep gekwetste ex van hem rond in de villa.

Mezdi in Ex On The Beach Double Dutch

Lena duikt meteen weg als ze Mezdi ziet en dat is ook niet zo raar na wat hij haar heeft geflikt. Lena vertelt (met tranen in haar ogen) aan de cameraman dat Mezdi haar ouders heeft ontmoet. Dat lijkt ons wel een serieuze aangelegenheid.

Mezdi lijkt het allemaal een beetje overdreven te vinden en is naar Ex On The Beach Double Dutch gekomen om Lena te plagen. Hij voegt er wel aan toe dat hij haar niet in de weg zal zetten. Wat aardig van je Mezdi.

Waarom ging het uit?

Wij zijn wel benieuwd naar de breakup tussen de twee en daar geeft Mezdi zelf een antwoord op: ‘Ik was toen naar het buitenland gevlogen voor Temptation Island opnames dus zij ziet dat spontaan op televisie. En dat is eigenlijk een beetje de afsluiting. ze zal vast nog wel een appeltje met mij te schillen hebben.’

Mezdi en Danielle

Wij kunnen hier maar één conclusie uit trekken. Mezdi en Daniëlle waren helemaal niet meer samen toen ze meededen aan Temptation Island óf deze gozer ging gewoon kei hard vreemd met Lena terwijl hij ook een relatie had met Daniëlle.

Hè?! Is dit het bewijs dat Mezdi ook seks heeft gehad met iemand tijdens Temptation Island?

Reageer op artikel:
Is dit het bewijs dat Mezdi en Daniëlle geen relatie hadden tijdens Temptation Island?!
Sluiten