Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 30 mrt 2018

No worries! Naast Temptation Island keert Ex On The Beach: Double Dutch terug op televisie

Het is nu natuurlijk al je grootste nachtmerrie: de dag waarop Temptation Island ten einde is. Want eerlijk is eerlijk, het einde komt steeds dichterbij. Gelukkig val je niet in een zwart gat als het programma is afgelopen. Ex On The Beach: Double Dutch keert terug op MTV.

Jaaaa, MTV’s Ex On The Beach: Double Dutch keert echt terug op televisie. Dat betekent natuurlijk maar één ding en dat is dat het tijd is om ex-cited te worden. Op Instagram heeft MTV het goede nieuws in ieder geval alvast aangekondigd.

Ex On The Beach: Double Dutch keert terug

Wat dit nieuwe Ex On The Beach-seizoen nú al zo spectaculair leuk en spannend maakt is dat de nodige geruchten de ronde doen. Want wat blijkt? Wie weet doen er wel Temptation Island deelnemers mee. Nu staat in hun contract dat ze de eerste twee jaar niet zomaar in een programma mogen verschijnen, maar je weet maar nooit…

Verder doet MTV vervelend geheimzinnig over praktisch alles. Op de aankondiging na weten we namelijk helemaal niets. Niet wie meedoet, niet welke exen ineens aanspoelen en al helemaal niet op welke datum het seizoen van start gaat.

We doen wél alvast een wild gokje dat het rond het einde van Temptation Island is. Dat zou wel héél fantastisch nieuws zijn.

Reageer op artikel:
No worries! Naast Temptation Island keert Ex On The Beach: Double Dutch terug op televisie
Sluiten