Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 15 januari 2019

YES! Binnenkort staan álle seizoenen van Ex On The Beach Double Dutch op Videoland

Totdat het nieuwe seizoen van Temptation Island begint, moeten we nog een paar avonden zien te vullen met andere TV-programma’s. Seizoen vier van Ex On The Beach Double Dutch is al een aantal weken bezig en daarom heeft Videoland besloten om álle seizoenen van het smakelijke programma online te zetten. YES.

Ex On The Beach Double Dutch

We zitten inmiddels al in het vierde seizoen van Ex On The Beach Double Dutch (hallelujah), en we genieten elke zondag van heel veel drama. Voor degenen die het programma nog niet kijken, je mist echt wat. Deze beelden zeggen al genoeg.

Er worden vier vrijgezellen in een superdeluxe villa gedumpt en elke dag komen er nieuwe exen aan op het strand. De één komt haar ex ophalen, de ander probeert het tripje in de villa van zijn ex te verpesten.

Alle seizoenen op Videoland

Zowel het tweede als het vierde seizoen staan momenteel al op Videoland. Gelukkig weten we nu dat het eerste en het derde seizoen daar binnenkort aan worden toegevoegd. Op 23 januari om precies te zijn dus plan maar vast een bingewatch-avondje in met je beste vriendinnen.

Dol op Ex On The Beach Double Dutch en Temptation Island? Dan hebben we een tip voor je.

Temptation Island fans opgelet! Dankzij deze tips kun je gratis naar Videoland blijven kijken

Streamwijzer.nl

Reageer op artikel:
YES! Binnenkort staan álle seizoenen van Ex On The Beach Double Dutch op Videoland
Sluiten