Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 9 mei 2017

Ex On The Beach Double Dutch is terug en het zal jouw Temptation Island gat opvullen

Heb jij ook zo genoten van Temptaion Island? Jij smulde keer op keer van alle schandalen, vreemgangers en zoenpartijen. Een beetje friemelen was oké en de het slipje mocht wel wat lager getrokken worden. Och och, wat heerlijk om te zien dat ze allemaal de mist ingingen en dat ze allemaal boos waren op elkaar. Gelukkig komt er nu een ander programma waar je van gaat smullen om het gat dat Temptation in je leven achter liet op te vullen. Ex On The Beach Double Dutch komt namelijk terug en het is sappiger dan ooit.

Vuige relaties, verleiders en ruzies: je geniet hier keer op keer van. Gelukkig kan je nu alweer kijken naar Ex On The Beach. Hiermee heb jij eindelijk jouw vaste praatje bij de koffieautomaat weer terug, want vanaf nu kan je weer lekker roddelen met vriendinnen over alle fouten die mensen maken. Heerlijk.

Sensationeel genieten

En nog beter nieuws: de ‘eerste aflevering’ is al te zien op de app. Oude kandidaten vertellen hoe hun ervaringen waren tijdens Ex on the Beach en geven hun ongezouten mening over de nieuwe kandidaten. Plus, er zit natuurlijk een voorproefje in van het nieuwe seizoen.

Daarom kan jij nu al kijken naar alle sensatie en het gedrag van een heleboel nieuwe kandidaten. En het belooft nóg sappiger te worden, als we de eerste aflevering mogen geloven.

Bel, app, ping of chat al jouw Temptation buddies, want het is weer tijd voor bank hangen op hilarisch en sensationeel niveau. Ben jij er klaar voor?

Dit wil jij ook lezen: Dit zijn de nieuwste theorieën over de moord op Jason Blossom uit Riverdale

Reageer op artikel:
Ex On The Beach Double Dutch is terug en het zal jouw Temptation Island gat opvullen
Sluiten