Genieten! Ex On The Beach’s Harrie krijgt zijn eigen realityserie

Ja, dat lees je goed. De enige echte Harrie van het kamp schittert binnenkort in zijn eigen realityprogramma. Deze All Star liet zich niet altijd van zijn meest nette kant zien, maar dat zorgde wel voor sappige tv. In zijn eigen serie gaat Harrie het boksen weer oppakken, maar geeft hij ons ook een kijkje in zijn leven op het woonwagenkamp.

Tijdens Ex On The Beach zorgde Harrie voor de nodige drama, waardoor de meeste kandidaten een haat-liefde relatie met hem hadden. Maar geef eens eerlijk toe: die drama is precies waarom we naar het programma keken, toch?

Harrie uit Ex On The Beach krijgt zijn eigen realityserie

In de nieuwe show gaat het er minder vunzig aan toe en zet Harrie zichzelf neer als fanatieke bokser, in plaats van fanatieke dekhengst. In de serie ‘Harrie: van het kamp naar de ring’ neemt hij ons mee naar zijn vrienden, familie en natuurlijk naar zijn trainingen. Aan het einde van de serie vecht Harrie als amateur tegen professioneel bokser Nieky Holzken. Ach, aan zelfvertrouwen in ieder geval geen gebrek bij onze favoriete kamper.

De serie is vanaf maandag 23 september wekelijks te zien om 21:30 op Spike.

Lees ook: Yiha! Er komt nóg een seizoen Ex On The Beach en jij kunt jezelf en je beste vriendin opgeven

Televizier

Reageer op artikel:
Genieten! Ex On The Beach’s Harrie krijgt zijn eigen realityserie
Sluiten