Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 23 mei 2019

Doe de quiz en kom erachter welke Ex On The Beach Double Dutch All Star kandidaat jij bent

Ex On The Beach Double Dutch is terug en wel met een heel erg fijn seizoen. Alle dramaqueens en dramakings uit eerdere seizoenen zijn opgetrommeld om het nog eens dunnetjes over te doen. In de eerste aflevering werden al flink wat honken aangetikt door de kandidaten en dat betekent maar één ding: DRAMA.

Nu Temptation Island is afgelopen wordt het tijd voor wat anders en pssssst.. eerlijk gezegd is dit programma veel leuker want er gebeurt tenminste wat. De exen worden bijna losgelaten in de villa en de terror tablet zal dit seizoen niemand ontzien.

Ex On The Beach All Stars

De eerste aflevering van Ex On The Beach Double Dutch All Stars (en de titel gaat niet veel langer worden dan dit) was echt een feestje om naar te kijken.

Alle kandidaten die in de voorgaande seizoenen voor drama zorgden zijn van de partij en dat betekent dus dubbel zo veel drama in het nieuwste All Stars seizoen.

Welke kandidaat ben jij?

Het programma volgens is leuk, maar deze quiz maken is nog veel leuker. Je wilt natuurlijk dolgraag weten op wie van de vijf dramaqueens jij het meest lijkt. Doe de quiz en kom erachter wie dat is.

Wij kunnen niet wachten op meer afleveringen van dit seizoen want het schijnt zo te zijn dat deze twee mannen de huidige kandidaten komen vergezellen.

Reageer op artikel:
Doe de quiz en kom erachter welke Ex On The Beach Double Dutch All Star kandidaat jij bent
Sluiten