Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 17 juli 2017

Gotta love science: Het duurt niet lang meer voordat jij jouw ex kan laten teleporteren

Ben jij het hoofd van jouw ex ook zo vreselijk zat soms en zou je hem wel willen laten teleporteren naar een verre plek hiervandaan, laat zeggen Rusland? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want de wetenschap is zich razendsnel aan het ontwikkelen op dit gebied.

Je bent blij dat je van hem af bent, maar tegelijkertijd kan je het af en toe niet uitstaan dat hij nog in dezelfde omgeving rondloopt. Hoe moet jij in vredesnaam verder als zijn hoofd zo nu en dan opduikt in jouw gezichtsveld? Simpel: gewoon laten teleporteren die handel.

We f*cking love science

Oké, het is wellicht nog niet mogelijk om mensen ergens naartoe te sturen, maar het begin is er. Het gaat namelijk nu nog om kleine, miniscule fotondeeltjes. Fotondeeltjes zijn kwantumobjecten die op hetzelfde moment op twee plekken tegelijkertijd kunnen bestaan. Wetenschappers gebruiken dan ook de kwantumverstrengeling techniek, wat een bijzonder fenomeen is dat optreedt als twee van die kwantumobjecten op dezelfde plaats en tijd in de ruimte ontstaan.

Ik ben de weg kwijt

Goed, dit klinkt allemaal super ingewikkeld, maar we zijn maar wat blij dat deze technologie zo ver aan het ontwikkelen is nu. Voor alsnog ziet het eruit dat het in eerste instantie op het internet mogelijk wordt, zodat alles wat je verstuurt direct bij de ontvanger aanwezig is en niet via een ander kanaal zijn weg over het web hoeft te vinden. Dit zal het afluisteren voorkomen.

Maar wij kunnen niet wachten tot het eindelijk zo groot is dat je mensen ermee zal kunnen teleporteren. Dan kan je namelijk gedag zeggen tegen die ex die je zo zat bent. Opgeruimd staat netjes.

via GIPHY

Dit is ook nog een optie:Ben je een bepaalde man zat? Binnenkort kun je hem naar de maan sturen

Reageer op artikel:
Gotta love science: Het duurt niet lang meer voordat jij jouw ex kan laten teleporteren
Sluiten