Exclusieve preview Urban Decay + krijg 1 van de 50 gratis Naked Basic Palettes

YES! Urban Decay is in Nederland. Online is het al te verkrijgen maar aanstaande donderdag 25 juni om 10:00 uur opent de eerste echte Urban Decay winkel in de Ici Paris XL winkel te Amsterdam. Beautify's Lotte mocht als enige al een exclusief kijkje nemen en ze vertelt je hoe jij één van de 50 Naked Basic Palettes kan ophalen (geen grapje). Check snel de video.

Meer over het merk

Midden jaren negentig is Urban Decay ontstaan. Wende Zomnir is de grote meesteres achter dit gewilde merk. Waar jij waarschijnlijk het merk kent vanwege de beroemde Naked Palettes, is het merk ooit ontstaan uit de behoefte naar kleur. Er was destijds weinig kleur te verkrijgen. Rood, roze, maar daar hield het wel op. Wende wilde groene nagellak en paarse lippenstift. En zo ontketende ze een make-up revolutie.

In 2010 kwam het eerste beroemde Naked Palette op de markt. En oh boy, wat was dat populair. En nog steeds. Iedere zeven seconden wordt er een Naked palette verkocht (waar je inmiddels drie varianten van hebt) en met Kerst zelfs per seconde. Wij zijn onder de indruk.

Probeer het merk uit. Wij bij Beautify zijn allang fan. En niet alleen de Naked Palettes zijn geweldig, maar ook de primers, oogpotloden en de mascara’s zijn to die for. Oh en vergeet de lippenstift niet en de kwasten en.. oké fan.

Aanstaande donderdag 25 juni om 10:00 uur gaat de eerste counter open. En natuurlijk kun je het ook online shoppen. Mocht je de video nog niet hebben gezien, bekijk ‘m snel, want nogmaals: je kunt één van de 50 gratis Naked Basic Palettes gewoon krijgen zonder enige moeite. Een tip van Beautify voor jou.

Reageer op artikel:
Exclusieve preview Urban Decay + krijg 1 van de 50 gratis Naked Basic Palettes
Sluiten