Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 26 juli 2018

Héérlijk! Deze nieuwe musical verwijst naar alle smakelijke realityprogramma’s waar je fan van bent

Zit jij elke avond op de bank naar je favoriete realityprogramma’s te kijken? Wij geven je geen ongelijk, want de Nederlandse televisie heeft behoorlijk wat smakelijke series te bieden. De nieuwe musical ‘Expeditie Eiland’ haakt daar mooi op in met een hilarische show.

De musical speelt in op een aantal gehypede reality series die door veel mensen worden bekeken, en onze favoriet Temptation Island zit er ook bij. Verder wordt er ook gerefereerd aan Expeditie Robinson en Helemaal het einde.

Een voorproefje van Expeditie Eiland

In deze teaser krijg je vast een voorproefje van de musical:

Zoals Geer en Goor altijd zeggen: ‘Het is toch om te gieren.’ Dat weten wij wel zeker na het zien van de teaser en lekkerding Ferry Doedens (bekend van GTST) speelt ook mee in de musical. Alleen al daarom wil je hoe dan ook gaan.

Hier gaat het over

De musical gaat over drie gezinnen die zich opgeven voor het nieuwe reality programma Expeditie Eiland. De hoofdprijs is één miljoen euro en daar zullen ze voor strijden tot ze er bij neervallen. De opdrachten die ze moeten volbrengen worden steeds moeilijker en de (totaal verschillende) gezinnen hebben elkaar harder nodig dan ooit.

Deze dikke knipoog naar Temptation Island, Expeditie Robinson en Helemaal het einde vinden wij in ieder geval een geniale zet. De musical is in februari 2019 te zien in het DeLaMar Theater in Asmterdam en kaartjes zijn te koop vanaf 25 euro.

Reageer op artikel:
Héérlijk! Deze nieuwe musical verwijst naar alle smakelijke realityprogramma’s waar je fan van bent
Sluiten