Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 27 sep 2018

Zien! Lone van Roosendaal en Ferry Doedens spelen in de musical Expeditie Eiland

Als je nog op zoek bent naar een gezellig avondje uit met je vriendinnen stop dan maar met zoeken. Er komt namelijk een musical aan die onze twee favoriete programma’s combineert: Expeditie Robinson en Temptation Island. Niemand minder dan Lone van Roosendaal en Ferry Doedens spelen in de musical Expeditie Eiland.

Expeditie Eiland de musical

Onze favoriete programma’s? Zonder twijfel Expeditie Robinson en Temptation Island. Wat nou als iemand die twee programma’s samenvoegt en er een super gezellige musical van maakt? Nou, dat is gebeurd.

Theater De Lampegiet presenteert de nieuwe Nederlandse musical Expeditie Eiland. Het is een knipoog naar de twee programma’s. Hoofdrolspelers Lone van Roosendaal en Ferry Doedens kruipen helemaal in hun rol dankzij hun deelname aan Expeditie Robinson in 2014.

Het verhaal

De musical gaat over drie families die mee gaan doen aan het nieuwe, spannende televisieprogramma ‘Expeditie Eiland’. Door hun deelname gaan ze zichzelf afvragen of de hoofdprijs winnen belangrijker is dan hun dierbaren.

De hoofdprijs is namelijk niet niks: een som van 1 miljoen euro. Presentator Ruud Salomons presenteert het spannend survivalprogramma.

Toch blijkt al snel dat niet iedereen meedoet aan het programma met dezelfde reden. Ze komen in steeds gekkere situaties en hebben elkaar harder nodig dan ooit.

De details

Al met al klinkt het als een super spannende en grappige musical die we niet mogen missen, toch? Zeker met acteurs zoals Lone van Roosendaal, die we kennen van romantische komedies zoals Verliefd op Ibiza en Ferry Doedens, onze GTST-man.

Theater De Lampegiet vertelt ook dat de realityseries zoals Temptation Island best heftig zijn, maar waar ligt de grens? De musical is daarom ook bedoeld om mensen kritischer en meer met een knipoog te laten kijken naar dit soort series.

Zet 13 en 14 oktober maar in je agenda want dan kunnen jij en je vriendinnen gezellig naar de voorstellingen gaan. Deze staat in ieder geval zeker weten op ons lijstje.

Wil je weten wat wij van Expeditie Robinson vinden? Kijk dan dit:

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Love it! Deze nieuwe leuke Disney musical komt naar Scheveningen toe

Veenendaalsekrant

Reageer op artikel:
Zien! Lone van Roosendaal en Ferry Doedens spelen in de musical Expeditie Eiland
Sluiten