Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 6 september 2017

YESSSSSS! Morgen begint Expeditie Robinson weer

Joehoe! Nog maar 24 uur en dan komt Expeditie Robinson 2017 op televisie. Eindelijk kunnen we weer iedere donderdag kijken naar de uitgehongerde BN'ers en de 'onbekende' deelnemers die strijden voor immuniteit, hun eten, hun slaapplek en eigenlijk tsja, voor alles zo'n beetje.

Maar liefst negentien deelnemers hebben hun voetsporen op een nog onbekend en zeker onbewoond eiland achter gelaten. BN’ers als Brace, Marieke Elsinga en Lil’ Kleine hebben gestreden, vieze plannetjes gesmeed en waarschijnlijk veel kampbewoners verraden. Eveneens als de overige zestien kandidaten. Het kan bijna niet anders dan dat Expeditie Robinson 2017 nóg smeuïger gaat worden.

Geef toe, we hebben het gemist. De eilandraden die altijd anders liepen dan verwacht, de proeven die loeizwaar waren (en waarbij het dan extra fijn is dat jij gewoon op de bank zit) en zelfs de creepy beestjes die overal rond krioelen. En natuurlijk Jay en Bertie. Maar die krijgen we helaas niet zomaar terug. Hopelijk steelt een nieuw koppel ons hart.

Expeditie Robinson 2017 kun je vanaf donderdag 7 september om 20:30 uur op RTL 5 zien. Biertje, wijntje, kaasje, koekje in de hand en genieten maar. YES YES.

Ben jij altijd benieuwd geweest hoe jij het zou doen als kandidaat en hoe ver je zou komen? Deze quiz vertelt je het antwoord.

Reageer op artikel:
YESSSSSS! Morgen begint Expeditie Robinson weer
Sluiten