Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 25 sep 2018

We keken Expeditie Robinson aflevering 1 & 2 en filmden onze reacties

Na Temptation Island en Temptation Island VIPS hoefden we gelukkig niet heel lang te wachten voor er een nieuw tv-programma was waar we ons totaal in konden verliezen. Want sinds 6 september is er Expeditie Robinson 2018. En wat een heerlijk programma is dat toch ook. Daarom besloten we een video review te maken.

Kijk hier wat we van de uitzendingen vonden. Plus een interview met Kiki Duren, Expeditie Robinson expert.

Video review Expeditie Robinson 2018 aflevering 1 & 2

Er is iets met programma’s die op een eiland afspelen. Ze zijn gewoon geweldig. Want na Temptation en Love Island kunnen we nu genieten van Expeditie Robinson.

De eerste afleveringen van Ex Rob zijn inmiddels uitgezonden en we zien hoe mensen een vuursteen kwijt raken en elkaar langzaam irritant beginnen te vinden. We zien hoe mensen ‘calorieën willen sparen’ tijdens proeven. En hoe de eerste twee mensen het eiland moesten verlaten.

Expeditie Robinson 2018 aflevering 1 en 2 gemist? Hier zijn de beelden

Heb je de afleveringen gemist? Dan heb je geluk. Want wij hebben fragmenten van de uitzendingen in ons video review.

Beautify’s Yasmine en Gina keken namelijk samen naar de eerste twee afleveringen van Expeditie Robinson en ze filmden hun reacties.

Maar dat deden ze niet alleen, maar samen met gast Kiki Duren. Kiki werkt voor Amayzine en schrijft daar al onder andere super leuke Expeditie Robinson brabbels. Ook deed ze zelf een poging om mee te doen met Expeditie Robinson, maar op de selectiedag kwam ze helaas niet verder.

In deze video zie je alles over Expeditie Robinson 2018 aflevering 1 en 2

Reageer op artikel:
We keken Expeditie Robinson aflevering 1 & 2 en filmden onze reacties
Sluiten