Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 19 okt 2018

Expeditie Robinson aflevering 7 gemist? Dit is wat er in de uitzending gebeurde

Heb je Expeditie Robinson 2018 aflevering 7 gisteravond gemist? En geen zin of tijd om het terug te kijken via Videoland? Geen paniek, als je dit leest kun je toch meekletsen met je vriendinnen.

Expeditie Robinson 2018 aflevering 7

Maar oke, eerlijk gezegd was het geen spannende aflevering. Je hebt niet veel gemist als je gisteravond wat beters te doen had (zoals naar ADE gaan bijvoorbeeld).

Goed, hier komt de recap van Expeditie Robinson 2018 aflevering 7.

In aflevering 6 van Expeditie Robinson 2018 moest kapitein Gwenda het schip, eh, het eiland verlaten. Voor de deelnemers van Kamp Onbekend voelde het als een opluchting dat Gwenda wegging, maar de kapitein zelf had dit totaal niet aan zien komen.

Nu Gwenda, toch wel de drijvende kracht achter het onbekende team naar huis is, is het dé vraag van deze aflevering of de onbekenden ook proeven gaan winnen zonder haar.

Maar voordat het tijd is voor de proef, moeten alle deelnemers eerst vuur zien te maken. En dat is een grote uitdaging, want het heeft ’s nachts flink geregend, waardoor alles nat is en geen vlam wil vatten.

Ook zijn we vol verbazing en bewondering aan het kijken naar Corry’s wimpers. Ze zijn zo lang. En zwart. Dat moet wel nep zijn, maar ze zijn prachtig. En ja, zelfs na zeven afleveringen, kunnen we hier nog steeds van genieten.

Goed, genoeg gekletst over beauty dingen. Het gaat hier om overleven natuurlijk.

Gelukkig lukt het iedereen toch om wat te eten voor de proef. En dan is het tijd om te puzzelen in het water. De bekenden strijden tegen de onbekenden door enorme puzzelstukken in het water op de goede plekken te leggen.

Alles draaide om puzzelen in aflevering 7

De opdracht met het puzzelen zorgt voor chaos. Maar, de BN’ers winnen. Zouden ze toch meer succes hebben zonder haantjes Tony en Donny? Of is het toeval dat ze de laatste twee proeven wonnen?

Ondertussen zijn de oudjes op Duivelseiland lekker bananen aan het sprokkelen. Johnny dacht dat Corry niet goed meer kon zien, maar hij moest haar toch gelijk geven, er hing een tros bananen.

Bij de onbekenden slaat de paniek bij Jan en Sandra toe. Bij de Eilandraad moet er straks weer iemand uit en dat een van hen het gaat zijn is zo klaar als een klontje.

Jan ziet z’n kans schoon en gaat op Ozzy in praten. Hij zegt dat hij op Sandra gaat stemmen en hoopt dat Ozzy dat bij de rest gaat duidelijk maken zodat hij kan blijven.

Dan gebeurt er eindelijk wat op Duivelseiland. Corry en Johnny moeten tegen elkaar gaan strijden. De verliezer moet naar huis, de winnaar moet terug naar Duiveleiland. Hoe dat een prijs is – in je eentje op een onbewoond eiland vertoeven – weten we ook niet, maar Corry en Johnny gaan de strijd met elkaar aan.

Ze noemen het zelf het duivelsduel en het is een puzzel. Het is wel de aflevering van het puzzelen.

Corry verliest en moet naar huis. Vinden we toch jammer.

Bij de onbekenden is het ook tijd om iemand naar huis te sturen. En dat wordt Sandra. Heeft Jans tactiek toch gewerkt dan.

Reageer op artikel:
Expeditie Robinson aflevering 7 gemist? Dit is wat er in de uitzending gebeurde
Sluiten