Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 2 nov 2018

Expeditie Robinson 2018 aflevering 9 gemist? Wij praten je bij

Als je Expeditie Robinson 2018 aflevering 9 hebt gemist hoef je niet te panikeren. En doe ook geen moeite om het terug te kijken op Videoland. Want wij praten je bij. Of nou ja, misschien wil je alleen het einde even met eigen ogen aanschouwen.

De samensmelting is geweest en Expeditie Robinson 2018 wordt steeds spannender. Zou je denken. Maar eigenlijk was dat niet helemaal waar, want aflevering 9 was best wel saai. (Sorry, mensen van Expeditie, maar we konden onze aandacht er moeilijk bij houden). Behalve het einde dan, dat was spectaculair.

Expeditie Robinson 2018 aflevering 9 gemist

De proef waaraan de Expeditieleden zich moesten wagen was wel vermakelijk om te zien. Vooral omdat er weer van alles mis ging en mensen onhandige dingen deden. Het idee: ze moesten puzzelstukken via een parcours naar een plek brengen en vervolgens daar gaan puzzelen.

Alleen Gregory had niet helemaal door dat hij de puzzelstukken die hij door het parcours moest lozen, daadwerkelijk nodig had bij het maken van de puzzel. Ehm, waar ging dat mis in zijn hoofd? Waarschijnlijk heeft hij veel last van honger. Want in aflevering 8 zagen we al hoe hij niet doorhad dat de koker waarin hij water moest vervoeren, aan beide kanten open was.

Gregory werd dan ook laatste en kreeg een zwarte stem. Dominique won de proef en daarom mocht ze zich bij Robin aansluiten op Finalisteneiland. Gregory zei gevat: ’Ik ben een zoon van twee jaar en hij is nog beter in puzzelen dan ik.’

Na de proef werd het spannend in Expeditie Robinson 2018 aflevering 9

Maar na de proef begon het gekonkel pas echt. Want er moest iemand weggestemd worden bij de komende Eilandraad.

Laurie stookte de andere ‘onbekenden’ op om Loiza eruit te werken. Maar Ozzy wilde dat eigenlijk niet. Hij wilde in de finale komen met sterken kandidaten, omdat hij het spel eerlijk wil spelen (said no one ever, maar Ozzy wel).

Ozzy praatte vervolgens met Steven en Gregory en daar ging het mis. Steven zei: ’Ik heb geen klik met Laurie’ en Oz vatte dat op een of andere manier op als ‘de vrouwen vinden Laurie chagrijnig en moe’.

Laurie hoorde dit weer en ging verhaal halen bij Loiza. Hoezo vinden de vrouwen haar chagrijnig? Er volgde een groepsdiscussie en met de conclusie dat niemand Ozzy nog vertrouwt.

Ozzy zat er tot in het diepst van zijn ziel mee dat niemand hem meer mocht. En gaf aan dat hij dan naar huis wilde. Waarnaar vervolgens iedereen op Ozzy stemde. Je zou het zelfmoord kunnen noemen.

In Eilandpraat zei hij dat hij meteen spijt had van zijn actie. Snappen we wel. Arme Ozzy.

Reageer op artikel:
Expeditie Robinson 2018 aflevering 9 gemist? Wij praten je bij
Sluiten