Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller News 7 sep 2018

Spoiler alert: deze Expeditie Robinson 2018 kandidaten halen de finale waarschijnlijk niet

Gisteren is dan eindelijk het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start gegaan. Er is nu nog niemand naar huis, maar de speculaties zijn al in volle gang. Nu lijkt het erop dat we toch al te weten zijn gekomen welke Expeditie Robinson 2018 kandidaten de finale waarschijnlijk niet gaan halen…

Een journalist van het Algemeen Dagblad heeft een pittig staaltje onderzoeksjournalistiek gedaan. Door de sociale media kanalen van alle deelnemers nauwlettend in de gaten te houden, ontdekte hij dat vier kandidaten tijdens de opnameperiode gewoon in Nederland waren…

Deze expeditie Robinson 2018 kandidaten winnen sowieso niet

Wat de journalist ontdekte? Niemand minder dan Famke Lousie, Tony Junior, Toine van Peperstraten en Corry Konings zijn een van de eerst afvallers van dit nieuwe seizoen. Hoe jammer is dat?

Famke Louise

Bewijs waar we niet omheen kunnen: Famke was een week na de start van de opnames alweer in Nederland. Ze zette een nieuwe tattoo op 21 juni en werd op 28 juni samen met Ronnie Flex gezien in Paradiso. Tsja, dan is het vrij onmogelijk om tegelijkertijd op een onbewoond eiland te zitten, niet?

Tony Junior

Ook Tony Junior werd al heel snel weer op Hollandse bodem gespot. Op 30 juni had hij namelijk alweer een klus achter de draaitafel, bij het openluchtfestival ‘ParkCity Live’. Hij zal het dus hoogstwaarschijnlijk niet tot de finale schoppen…

Toine van Peperstraten

Terwijl hij zelf niks verkeerd heeft gedaan, werd Toine ontmaskerd door iemand anders. Hij werd op 2 juli in een Instagram foto getagd tijdens een fotoshoot voor ‘Fellows United’. Oeps.

Corry Konings

De oudste deelnemer van Expeditie Robinson 2018 heeft het ook niet ver geschopt. Ze trad namelijk op 6 juli al op tijdens het schlagerfestival: ‘Daar bij die molen’. Hier werden foto’s van gemaakt en op Facebook geplaatst, dus dat is wel degelijk keihard bewijs.

Toch erg jammer dat zij het allemaal niet tot de finale schoppen. Maar ondanks dat zijn we alsnog heel benieuwd wie dan wél in de finale van Expeditie Robinson 2018 komt. Wie denk jij?

Ik keek de eerst aflevering van Adam zkt Eva VIPS en OMG

 

 

Algemeen Dagblad

Reageer op artikel:
Spoiler alert: deze Expeditie Robinson 2018 kandidaten halen de finale waarschijnlijk niet
Sluiten