Inga Stoit
Inga Stoit Life 12 aug 2018

Dit is wat we tot nu toe weten over Expeditie Robinson 2018

Het is weer de leukste tijd van het jaar want Expeditie Robinson is bijna terug. Voorlopig wordt er veel gespeculeerd over wie er meedoen. Dit is wat wij tot nu toe weten:

Wanneer de maand september van start gaat, is het tevens tijd de donderdagen in jouw agenda te blokken. Je wilt namelijk aan de buis geketend zitten om jouw favoriete programma – namelijk Expeditie Robinson – te zien.

Expeditie Robinson 2018

Er zijn een aantal dingen die wij al weten en deze vatten wij voor jou samen (zodat je lekker in één klap op de hoogte bent). Misschien wel het belangrijkste van alles: het moment van de start. 6 september is de eerste donderdagavond die jij wilt blokken voor het begin van Expeditie Robinson.

Expeditie Robinson in de bios

Voor degene die 6 september echt nog te lang vindt duren hebben wij heel leuk nieuws. Je kunt namelijk de eerste aflevering 30 augustus bekijken in de bioscoop (Pathé Utrecht).

Dat Donny Roelvink meedoet is inmiddels bevestigd. Maar wie reizen er nog meer af naar het onbewoonde eiland? De kandidaten van kamp Zuid zijn al onthuld:

Jaaaa! Dit zijn de Expeditie Robinson kandidaten van kamp Zuid

Reageer op artikel:
Dit is wat we tot nu toe weten over Expeditie Robinson 2018
Sluiten