Renée
Renée | LinkedIn Life 14 januari 2019

Het extra seizoen van Expeditie Robinson wordt heel anders dan je gewend bent

Dit jaar is meteen goed begonnen, want er was vorige week al prachtig nieuws over Expeditie Robinson 2019. Er komt een extra seizoen aan en wij weten al dat het er anders uitziet dan je gewend bent.

Je hebt in ieder geval weer een reden om een Videoland abonnement te nemen of aan te houden, want het extra seizoen van Expeditie Robinson 2019 is alleen op de streamingsdienst te zien. Maar wat kun je ervan verwachten?

Wat we weten over het extra seizoen Expeditie Robinson 2019

Wat we weten over het extra seizoen Expeditie Robinson 2019 is dat er dit keer geen BN’ers gevraagd worden. Nope, na het succes van Kamp Onbekend krijgen alleen onbekende Nederlanders de kans om de Robinson prijs in de wacht te slepen.

Misschien weet je nog wel dat Robinson ooit zó is begonnen. Als het je grote droom is om ook op het onbewoonde eiland terecht te komen om loeizware proeven te doen, dan is dit jouw kans.

Wie gaat het presenteren?

Het is nog maar net bekend dat Kaj Gorgels het presenteerstokje overneemt van Dennis Weening. Maar of hij het extra seizoen gaat presenteren weten we dan weer niet.

We kunnen ons bijna niet voorstellen dat hij samen met Nicolette niet één, maar twee maanden in het buitenland doorbrengt voor de opnames van de seizoenen. Tenzij ze de opnameperiodes combineren…

Hoe dan ook, er gaat een hoop veranderen en Beautify houdt je uiteraard op de hoogte als er meer bekend is.

Exclusief seizoen Expeditie Robinson bij Videoland

JAAA er komt een Videoland editie van Expeditie Robinson alleen met onbekende Nederlanders! ? Durf jij het avontuur aan? Geef je dan op via https://bit.ly/2QFkX1m

Geplaatst door Videoland op Vrijdag 11 januari 2019

Expeditie Robinson lovers! Er komt een extra seizoen van het tv programma

Reageer op artikel:
Het extra seizoen van Expeditie Robinson wordt heel anders dan je gewend bent
Sluiten