Renée
Renée | LinkedIn Life 6 sep 2018

Expeditie Robinson is veranderd en het begint meteen al naar

Yaaay, hebben jij en je vriendinnen vanavond al afgesproken? Leg de zakken chips maar klaar en zet de wijn koud, want aflevering 1 van Expeditie Robinson is te zien. We kunnen je alvast één ding verklappen: het spel is iets anders dan vorig jaar.

In aflevering 1 van Expeditie Robinson wordt de toon meteen gezet. Er is namelijk een nieuw spelelement toegevoegd en serieus… We kunnen niet wachten tot we de reacties van de kandidaten te zien krijgen.

Wat is er nieuw in Expeditie Robinson aflevering 1?

Oké, maar wat is er nu precies nieuw in Expeditie Robinson? Nou, dat er al een hutje klaarstaat voor de leider van het kamp. Een hutje waar je beschut slaapt. Hartstikke lekker natuurlijk, maar het is niet de bedoeling dat je het met anderen deelt.

Daarmee voelt aflevering 1 meteen al een beetje naar. Want hoor dit eens: ‘Op dit eiland gaan jullie de komende weken overleven. Deze slaapplek is bestemd voor de teamcaptain. Wie dat wordt bepalen jullie zelf. Weet dat de ideale kapitein beschikt over survivalskills, proeven kan winnen en een goede leider is. Hij of zij zal namelijk een zeer belangrijke rol spelen in het verdere verloop van jullie expeditie.’

Hoooooly Expeditie moly. SPANNEND. We zijn benieuwd wie de captains worden. Nienke of Donny bij Zuid? Toine bij Noord? We gaan het om 20:30 uur zien.

De eerste brief!

Voor welke teamcaptain zou jij gaan? ? Vanavond 20.30 de eerste aflevering bij RTL 5!

Geplaatst door Expeditie Robinson op Woensdag 5 september 2018

Wow: zó zien de kandidaten van Expeditie Robinson 2018 eruit op het eiland

Reageer op artikel:
Expeditie Robinson is veranderd en het begint meteen al naar
Sluiten