Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 6 sep 2018

Expeditie Robinson aflevering 1 gemist? Dit is wat er gebeurde

Het is september en dat betekent dat je eindelijk weer wekelijks je favoriete programma mag kijken. Expeditie Robinson is terug en het belooft een knaller van een seizoen te worden. Doe de lichten maar uit en pak die popcorn erbij: dit was aflevering 1 van Expeditie Robinson 2018.

Aflevering 1 van Expeditie Robinson gemist?

In de eerste aflevering van Expeditie Robinson 2018 is het gelijk duidelijk dat dit seizoen anders wordt dan alle andere seizoenen. Er zijn drie kampen, meer opdrachten en veel bekende gezichten.

Van de drie kampen bestaan er twee uit BN’ers en is er één kamp met onbekende Nederlanders. In elk kamp zitten zeven personen, wat betekent dat er dit jaar 21 deelnemers zijn. Een klein rekensommetje en je weet: dit zijn er een stuk meer dan vorig jarig. Dubbel feest dus, want betekent dit ook dat je dit jaar nog vaker Expeditie Robinson kunt kijken?

Voordat je begint met het lezen van de samenvatting noemen we nog even alle kandidaten, mocht jij je geheugen nog op willen frissen: Donny Roelvink, Nienke Plas, Jody Bernal, Josylvio, Steven Brunswijk, I Am Aisha en Corry Konings vormen kamp Zuid. Tony Junior, Toine van Peperstraten, Stijn Fransen, Loiza Lamers, Famke Louise, Gregory Sedoc en Johnny Kraaijkamp zitten in kamp Noord. Het kamp van de onbekenden bestaat dus ook uit zeven deelnemers.

Samenvatting aflevering 1

Het begin van de aflevering begint zoals gewoonlijk met een voorstelrondje van de kandidaten. De meesten herken je waarschijnlijk wel, want ze hebben behoorlijk wat écht bekende mensen weten te strikken dit jaar.

Na het begin is gelijk duidelijk dat het een geweldig seizoen wordt. Niet alleen kunnen jij en je vriendinnen wegzwijmelen bij Donny Roelvink, ook lijkt het erop dat dit jaar compleet anders gaat zijn dan normaal. Wanneer iedereen is aangekomen op het eiland vindt elk kamp namelijk een brief.

In de brief staat dat elk kamp een kapitein moet kiezen. Deze persoon heeft een grote verantwoordelijkheid en moet opdrachten uitvoeren namens het hele team. Oke, wow. Uiteindelijk worden Donny Roelvink, Tony Junior en Gwenda Nielen gekozen als kapitein en dus gaan ze de strijd met elkaar aan.

De kapiteins proef

De eerste opdracht bestaat uit meerdere onderdelen die zowel Donny, Tony en Gwenda goed aankunnen. Er is steeds iemand anders die de leiding neemt, maar uiteindelijk is het Donny die het vuur in de kolf aansteekt. Ha! Dat had Gwenda niet verwacht. ‘Wat kan die Donny nou eigenlijk?’, vroeg ze zich af. Nou, veel blijkbaar.

Terug op het eiland moeten Tony en Gwenda hun kamp het slechte nieuws vertellen. Ze krijgen geen vrijstelling, maar een proef. Als team dit keer. Helaas is de aflevering alweer voorbij wanneer je voor je gevoel pas net begint, dus op de eerste teamproef moeten we jammer genoeg nog een weekje wachten…

Donny Roelvink onthult hoe vaak hij gepoept heeft tijdens Expeditie

Reageer op artikel:
Expeditie Robinson aflevering 1 gemist? Dit is wat er gebeurde
Sluiten