Renée
Renée | LinkedIn Life 13 sep 2018

De tweede aflevering van Expeditie Robinson wordt intens

Zit je vanavond samen met je vriendinnen klaar voor de televisie? Aflevering 2 van Expeditie Robinson staat op het programma. Beautify heeft al wat beelden gezien en het wordt zo ongelofelijk spannend.

Helaas moet je nog even wachten tot 20:30 uur, want dan wordt aflevering 2 van Expeditie Robinson ein-de-lijk uitgezonden. Vooruit kijken via Videoland is er niet bij, dus je moet echt klaarzitten om het spektakel los te zien barsten.

Spoiler alert: deze Expeditie Robinson 2018 kandidaten halen de finale waarschijnlijk niet

Expeditie Robinson aflevering 2: wat gaat er gebeuren?

Vorige week heb je gezien hoe de teamcaptains werden gekozen. Donny leidt Kamp Zuid, Tony Kamp Noord en Gwenda Kamp Onbekend. Donny won de allereerste proef tussen de captains, waardoor Kamp Zuid sowieso niet naar de eilandraad hoeft in aflevering 2.

Daarom wordt het voor Kamp Noord en Kamp Onbekend vanavond super spannend. Zij strijden tijdens de proef voor immuniteit en de beelden beloven dat het een spannende race wordt zoals je alleen in Expeditie Robinson ziet:

De eerste proef

The.. game.. is.. ON! 💥

Geplaatst door Expeditie Robinson op Dinsdag 11 september 2018

Kamp Onbekend wil natuurlijk alles op alles zetten om te winnen. Zij moesten een heel traject door om überhaupt kans te maken op deelname. Maar onderschatten ze het kamp van Tony? Dat is de vraag. Laat hieronder weten voor wie jij bent:

Het ging niet goed met Famke Louise.

Famke Louise: ‘Ik moest naar de dokter na deelname aan Expeditie Robinson 2018’

Reageer op artikel:
De tweede aflevering van Expeditie Robinson wordt intens
Sluiten