Renée
Renée | LinkedIn Life 8 okt 2018

Tony en Donny lagen super lang in het water bij deze proef

Als je Expeditie Robinson aflevering 5 hebt gezien met je vriendinnen heb je vast minutenlang je adem ingehouden. De proef met de kooi tussen captains Tony en Donny was heftig. Maar wat blijkt? Het is nóg heftiger dan je je kunt voorstellen.

De proef met de kooi in Expeditie Robinson aflevering 5 is misschien wel één van de pittigste tot nu toe. Grote kans dat je compleet claustrofobisch werd toen je Donny en Tony zo in het water lagen. Helemaal als je hoort hoelang de proef eigenlijk duurde.

De proef met de kooi in Expeditie Robinson aflevering 5

Op televisie zie je maar een paar minuten van de proef. Nicolette waarschuwde al dat het vloed zou worden, maar hoe kan dat in godsnaam zo snel gebeuren? Nou, omdat ze er heel lang lagen.

Het duurde namelijk maar heel kort voordat je Tony en Donny steeds verder onder water zag zakken. Nu weten we waarom: de proef met de kooi duurde maar liefst één uur en een kwartier.

Besef even dat dit 75 minuten is. Holy moly.

Zenuwslopende proef

Nu begrijp je spontaan waarom de andere expeditieleden het zo’n zenuwslopende proef vonden. Waar jij maar vijf muniten kon zien, stonden zij dus meer dan een uur op dat vlot.

Meer weten over de aflevering? Lees dan dit artikel:

Expeditie Robinson aflevering 5 gemist? Dit is wat er gebeurde

En bekijk ook onze Robinson video met Steven.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Tony en Donny lagen super lang in het water bij deze proef
Sluiten