Renée
Renée | LinkedIn Life 31 jul 2018

Zo cool: Je kunt HIER al Expeditie Robinson kijken vóór het op tv komt

Jippieeee. Nu we net weten dat Expeditie Robinson op 6 september terugkeert voor een nieuw seizoen ben je natuurlijk super blij. Maar er is nog meer nieuws waar jij en je vriendinnen héél enthousiast van worden. Je kunt Expeditie namelijk in de bioscoop kijken.

En dat is toch even een partij leuk nieuws op deze druiligere dinsdag. Besef even: Expeditie Robinson kijken in een bioscoop.

Expeditie Robinson in de bioscoop

Hoewel het nog maar 36 nachten slapen is wil je natuurlijk niet langer wachten voordat je de eerste aflevering kunt zien. Maar er is een manier om al eerder Expeditie Robinson te kijken.

Op Instagram heeft Expeditie Robinson namelijk aangekondigd dat je op 30 augustus de exclusieve première mag bezoeken. Hoe cool is dat?

In Pathé Utrecht ontmoet je niet alleen de cast, maar kijk je samen met je vriendinnen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Vet.

Wie, wat, waar?

Goed. 30 augustus, Pathé Utrecht. Wat moet je nog meer weten? Nou, dat de eerste aflevering in ZEVEN zalen uitgezonden wordt. Bovendien weet je dan als eerste wie de laatste twee kandidaten zijn die aan het seizoen meedoen.

Meer informatie? Check dan de site. Trommel je vriendinnen maar op, hier willen jullie heen.

Jaaaa! We weten wanneer Expeditie Robinson 2018 op tv te zien is

Reageer op artikel:
Zo cool: Je kunt HIER al Expeditie Robinson kijken vóór het op tv komt
Sluiten