Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 24 okt 2018

Expeditie Robinson krijgt een nieuwe presentator want Dennis Weening stopt

Als je fan bent van Expeditie Robinson dan zijn Expeditie Robinson en Dennis Weening en Nicolette Kluijver onlosmakelijk met elkaar verbonden. Net zoals jij en je beste vriendin. Of kaas en wijn. Maar helaas, Dennis Weening stopt met presenteren van het programma.

Dennis Weening stopt met presenteren Expeditie Robinson

Dennis gaat het presentatiestokje van Expeditie Robinson doorgeven aan iemand anders, dat heeft RTL bekend gemaakt. Hij kan het programma namelijk niet langer combineren met het opstarten van zijn eigen bedrijf.

Het lijkt of Dennis zelf niet weg wilde

Opvallend: Dennis liet zelf gisteren nog weten bij Radio 538-dj’s Coen en Sander dat hij hoopte dat hij volgend jaar weer naar het onbewoonde eiland zou mogen vertrekken. ’Dat hoop ik wel ja. Dat zou wel heel fijn zijn als ik dat kan doen.’

Maar vandaag laat RTL weten dat het avontuur voor Dennis Weening toch ophoudt. Misschien is hij weggestemd bij de Eilandraad?

’Dennis heeft ons laten weten dat hij met de opstart van zijn eigen bedrijf bezig is en dit in de toekomst niet te combineren is met zijn werkzaamheden bij RTL. We zijn hem enorm dankbaar voor alle jaren dat hij met hart en ziel aan het programma heeft gewerkt.’

Opvolger Dennis Weening bij Expeditie Robinson nog onbekend

Wie Dennis gaat opvolgen is nog niet bekend. De naam Art Rooijakkers wordt genoemd, maar niets is nog zeker.

Reageer op artikel:
Expeditie Robinson krijgt een nieuwe presentator want Dennis Weening stopt
Sluiten