Renée
Renée | LinkedIn Life 26 nov 2018

HUH? Dominique en Steven speelden hartstikke vals bij de eetproef

De eetproef in de vorige aflevering van Expeditie Robinson blijkt helemaal niet eerlijk gespeeld te zijn. Een oplettende kijker viel namelijk op dat Dominique en Steven enorm vals gespeeld hebben. Arme Loiza… Wat voor snode plannen heeft team onbekend wel niet in petto?

De eetproef in Expeditie Robinson werd dit jaar gespeeld tussen winnaressen Dominique en Loiza. Team onbekend wil niks liever dan dat Loiza terugkeert van winnaarseiland, zodat ze haar er zorgvuldig uit kunnen stemmen. En dat lijkt zeker te lukken.

Valsspelen bij de eetproef in Expeditie Robinson?!

Je moet wel lef hebben als je durft vals te spelen bij Expeditie Robinson. Steven was ongetwijfeld zo gefixeerd op het mooie uiterlijk van Do dat hij spontaan vergat hoe je moet rekenen. Op Twitter zijn ze er namelijk over uit dat de zijdes van de wiskundige proef helemaal geen 17 zijn.

Het hele doel van de rekenproef was natuurlijk om de cijfers zo te plaatsen dat iedere zijde op 17 uit zou komen. En dat is in dit shot helemaal niet het geval. Reken zelf maar uit:

Geen idee of Expeditie nu een spelletje met de kijker aan het spelen is of dat Steven echt niet goed geteld heeft. Hoe dan ook, het is niet oké als Loiza hierdoor verloren heeft.

Update: na nadere inspectie blijkt Do toch echt te hebben gewonnen. De zijden zijn 17, dus de Twitter foto is niet op het einde van de proef gemaakt.

Lief! Amije hield Donny’s Insta bij tijdens Expeditie Robinson ook al was het uit

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
HUH? Dominique en Steven speelden hartstikke vals bij de eetproef
Sluiten