Yes! Er bestaat een Facebook-groep voor de échte Expeditie Robinson fans

Tessa Ponjee 11 aug 2018 Life

Als je net zo fan van Expeditie Robinson bent als wij zijn, dan ben je aan het juiste adres. Er is nu namelijk een Expeditie Robinson Facebook-groep voor de echte fans met nieuwtjes, updates en theorieën.

Expeditie Robinson 2018

Als fan van Expeditie Robinson kan het haast niet anders dan dat jij nu al op de hoogte bent van alles rondom het programma. RTL deelt deze weken elke dag een video waarbij we kunnen raden wie de deelnemers zijn van dit seizoen.

Wij pluizen die video’s natuurlijk meteen uit en we zijn al achter de eerste kandidaten.

Door dit soort teasers stijgt de spanning bij ons en kunnen we niet meer wachten tot we elke donderdag voor de buis kunnen zitten. Omdat wij stiekem alles willen weten over het verblijf op het onbewoonde eiland, hebben we iets gemaakt voor je.

Expeditie Robinson Facebook-groep

We hebben dus een exclusieve Facebook-groep opgericht. Wat je daarvan kan verwachten? Theorieën over wie de expeditie het langst vol gaat houden, extra informatie en details over alle kandidaten en het programma zelf, ideeën over de verschillende bondjes die gevormd worden en ga zo maar door.

Maar alle kokosnoten op een stokje, deze groep is natuurlijk voor jou om óók al je gedachtes te delen. Wij willen alles weten. Kom hier samen met alle expeditie lovers en wordt expeditie expert van jouw vriendengroep.

Ga snel naar Facebook en zoek de groep ‘Alle Expeditie Robinson 2018 nieuwtjes & updates’ en word lid. We zien je graag daar terug. <3Dit vind je ook leuk om te lezen.

Zo cool: Je kunt HIER al Expeditie Robinson kijken vóór het op tv komt

Reageer op artikel:
Yes! Er bestaat een Facebook-groep voor de échte Expeditie Robinson fans
Sluiten