Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 25 sep 2018

Yes! Er bestaat een Facebook-groep voor de échte Expeditie Robinson fans

Als je net zo fan van Expeditie Robinson bent als wij zijn, dan ben je aan het juiste adres. Er is nu namelijk een Expeditie Robinson Facebook-groep voor de echte fans met nieuwtjes, updates en theorieën.

Expeditie Robinson 2018

Als fan van Expeditie Robinson kan het haast niet anders dan dat jij nu al op de hoogte bent van alles rondom het programma.

Omdat wij stiekem alles willen weten over het verblijf op het onbewoonde eiland, hebben we iets gemaakt voor je.

Expeditie Robinson Facebook-groep

We hebben een exclusieve Facebook-groep opgericht. Wat je daarvan kan verwachten? Theorieën over wie de expeditie het langst vol gaat houden, extra informatie en details over alle kandidaten en het programma zelf, ideeën over de verschillende bondjes die gevormd worden en ga zo maar door.

Maar alle kokosnoten op een stokje, deze groep is natuurlijk voor jou om óók al je gedachtes te delen. Wij willen alles weten. Kom hier samen met alle expeditie lovers en wordt expeditie expert van jouw vriendengroep.

Ga snel naar Facebook en zoek de groep ‘Alle Expeditie Robinson 2018 nieuwtjes & updates’ en word lid. We zien je graag daar terug.

Aflevering 1 en 2 gemist van Expeditie Robinson 2018?
Kijk dan hier ons video review:

Beautify’s Yasmine en Gina keken de aflevering samen met gast Kiki Duren. Zij is een ware Expeditie Robinson expert en geeft haar ongezouten mening in de video.

Reageer op artikel:
Yes! Er bestaat een Facebook-groep voor de échte Expeditie Robinson fans
Sluiten