Renée
Renée | LinkedIn Life 27 sep 2018

Op deze datum is de Expeditie Robinson finale (en jij kunt erbij zijn)

Heb je 20 december iets te doen? Dan is namelijk de grote finale van Expeditie Robinson en er is leuk nieuws. Jij kunt er namelijk bij zijn met alle andere fans.

De grote finale van Expeditie Robinson kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom heeft RTL besloten om eens flink uit te pakken met een groots einde.

Expeditie Robinson finale

De Expeditie Robinson finale vindt dit jaar voor het eerst plaats in Ziggo Dome. Daar krijgen fans de kans om samen met Nicolette, Dennis en de 21 deelnemers de loodzware laatste proef te kijken.

En nog belangrijker: daar zie je wie de echte Robinson van het programma is. Wat de avond nog leuker maakt is dat je niet alleen de allerlaatste aflevering kijkt, maar dat de deelnemers ook gaan optreden.

Optredens

Het is je vast wel opgevallen dat er veel muzikaal talent meedoet aan het seizoen van 2018. Daarom treden Famke Louise en Corry Konings op. Maar ook Jody Bernal, I Am Aisha en Josylvio spot je straks op het podium.

Denk je nu alleen nog maar: ik wil hierbij zijn? Zorg dan dat je een kaartje koopt voor 19,50 euro en op 20 december om 20:00 uur in de Ziggo Dome bent. Een kaartje koop je hier.

Hier kun je zien wat wij van de eerste twee afleveringen vonden:

Nog meer Robinson nieuws.

De kandidaten die Expeditie Robinson 2018 hebben verlaten

Reageer op artikel:
Op deze datum is de Expeditie Robinson finale (en jij kunt erbij zijn)
Sluiten