Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 27 sep 2018

Heb je Expeditie Robinson gemist? Hier kan je het terugkijken

Of Expeditie Robinson ons favoriete programma is? Zonder twijfel. Daarom is het ook zo intens balen als je een aflevering hebt gemist. Maar niet getreurd, wij weten waar je het terugkijkt.

Expeditie Robinson 2018 gemist

Expeditie Robinson is naar onze mening een van de leukste programma’s ooit gemaakt. Het is de perfecte combinatie van spanning, humor en drama. Daarom balen wij natuurlijk als een stekker als we een aflevering van Expeditie Robinson gemist hebben.

Gelukkig kun je het tegenwoordig gewoon meteen terugkijken en dat is natuurlijk nieuws waar we heel gelukkig van worden. Als je de Expeditie hebt gemist, is het op verschillende websites terug te kijken.

Hier kun je Expeditie Robinson 2018 terugkijken

Het is natuurlijk mogelijk op de laatste aflevering van Expeditie Robinson online op de website van RTL te kijken, maar dat is niet de enige optie. Ook op Videoland staat het survivalprogramma de volgende dag, dus vrijdag, online. Het fijne aan Videoland is dat je dan ook geen gedoe hebt met reclames, dus dat is al helemaal fijn kijken.

Informatie Expeditie Robinson 2018

Mocht je het even vergeten zijn, Expeditie Robinson 2018 is elke donderdag om 20:35 te zien op RTL5 en duurt tot 21:45. Maak daar dus maar een notitie van in je agenda, want op die manier hoef je het ook niet terug te kijken.

Expeditie Robinson 2018 is alweer het negentiende seizoen van het survivalprogramma. Aflevering 1 en 2 gemist van Expeditie Robinson 2018? Kijk dan hier ons video review:

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Yes! Er bestaat een Facebook-groep voor de échte Expeditie Robinson fans

Reageer op artikel:
Heb je Expeditie Robinson gemist? Hier kan je het terugkijken
Sluiten