Renée
Renée | LinkedIn Life 23 aug 2018

Klaar voor de strijd! Maak kennis met Kamp Noord van Expeditie Robinson

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Expeditie Robinson. Nu de eerste aflevering bijna wordt uitgezonden weten we inmiddels wie meedoen aan het nieuwe seizoen. Tijd om kennis te maken met Kamp Noord.

De makers van Expeditie Robinson hebben zojuist (bijna) alle kandidaten van Kamp Noord bekendgemaakt en geloof ons, ze gaan keihard strijden tegen Kamp Zuid.

Expeditie Robinson: de kandidaten van Kamp Noord

Ook bij Kamp Noord zijn er zes van de zeven kandidaten bekendgemaakt. De laatste kandidaat wordt op 30 augustus onthuld tijdens de Expeditie Robinson fan dag. Tot die tijd zijn dit de namen van de kandidaten.

Dit is Kamp Noord

En ook Kamp Noord is klaar voor de strijd! ? Welke Robinsons had jij goed geraden?

Geplaatst door Expeditie Robinson op Donderdag 23 augustus 2018

1. Tony Junior

DJ en YouTuber Tony Junior is een tijd van YouTube verdwenen, dus het kan zomaar zijn dat de blonde DJ het ver heeft geschopt in het programma.

2. Stijn Fransen

Jaaa, we hadden al geraden dat GTST-ster Stijn Fransen één van de kampleden was. Zij vertegenwoordigt de vrouwen van Kamp Noord samen met Loiza.

3. Johnny Kraaijkamp jr.

Grote kans dat Johnny Kraaijkamp jr. de oudste deelnemer van Expeditie Robinson is. Hem ken je waarschijnlijk nog wel van series als Dokter Tinus.

4. Loiza Lamers

Model Loiza Lamers was het eerste transgender model óóit om het programma Next Top Model te winnen. Nu gaat ze haar best doen om Expeditie Robinson te winnen.

5. Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten is een sportjournalist die z’n werk voor de camera’s even heeft neergelegd voor dit programma. Hoe ver komt hij op het onbewoonde eiland?

6. Gregory Sedoc

Gregory Sedoc is iemand die Kamp Zuid niet moet onderschatten. De hordeloper heeft ongetwijfeld veel snelheid in zich zitten wat goed van pas komt bij de proeven.

Ha! Je kunt erachter komen of jij Expeditie Robinson zou overleven

Reageer op artikel:
Klaar voor de strijd! Maak kennis met Kamp Noord van Expeditie Robinson
Sluiten