Renée
Renée | LinkedIn News 30/08/2018

Net onthuld: de laatste twee Expeditie Robinson kandidaten van 2018

Vriendinnen, Expeditie Robinson gaat bijna van start hoor. Beautify is nú aanwezig bij de ER-fandag en OMG. We kunnen je vertellen wie de laatste twee BN’ers zijn die naar het onbewoonde Robinson eiland zijn afgereisd.

Expeditie Robinson is niet compleet zonder een hoop Bekende Nederlanders als kandidaten. Oh, en inmiddels hebben ze natuurlijk ook een eiland met onbekenden die niets liever willen dan de winst meer naar huis nemen.

Toch waren Kamp Noord en Kamp Zuid nog niet helemaal compleet. Want wat bleek? De laatste twee kandidaten zouden pas op de fandag bekendgemaakt worden. En HOERA, wij weten als eersten wie deze twee personen zijn.

Expeditie Robinson kandidaten van Kamp Zuid

Jippie, Kamp Zuid is nu dus eindelijk compleet. De laatste Robinson is Corry Konings.

Dit is misschien wel het leukste kamp. De andere kandidaten zijn namelijk Donny, Nienke, Jody, Josylvio, Steven en I Am Aisha.

Expeditie Robinson kandidaten van Kamp Noord

Jaaa, niemand minder dan Famke Louise is de laatste kandidaat van Kamp Noord en gaat samen met de rest van het team strijden tegen de grappenmakers van Zuid.

De andere kampleden zijn Tony, Stijn, Johnny, Loiza, Toine en Gregory.

Nog heel even geduld lieve meiden. Volgende week donderdag gaat het nieuwe seizoen van start, dus zorg dat je genoeg chips in huis hebt voor een tv avondje.

Dit wil je vast ook lezen: Oeeeeh! Hint Nienke hier hoelang ze op Expeditie Robinson is gebleven?!

Reageer op artikel:
Net onthuld: de laatste twee Expeditie Robinson kandidaten van 2018
Sluiten