Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 20 okt 2018

Boeken maar! Volgende zomer kunnen jullie naar de Expeditie Robinson eilanden

De spanning tijdens Expeditie Robinson 2018 is om te snijden. Het einde van het programma is nog lang niet in zicht, maar toch is het nodige drama al de revu gepasseerd. Maar waar vonden de opnames eigenlijk plaats? Op deze locatie moet je zijn als je het eiland van Donny Roelvink of de onbekenden wilt bezoeken.

Elk jaar verblijven de kandidaten van Expeditie Robinson op een eiland. Maar waar liggen deze eilanden precies?

Opnames Expeditie Robinson 2018

Je volgt Expeditie Robinson al jaren en als iemand vraagt of je donderdagavond vrij bent zeg je in de maanden september tot en met januari steevast nee. Donderdagavond staat voor Expeditie.

En yes: deze zomer kan je samen met je vriendinnen op de tropische locatie vertoeven waar de kandidaten ook zaten. Hebben jullie wat geld over en was je toevallig van plan een Filippijn te trouwen, dan kan je ook gewoon een eiland kopen. Kokosnoten inbegrepen.

De locatie

Eerdere jaren verbleven de kandidaten op eilanden in Panama, Maleisië en de Filipijnen. Ook dit jaar vertoeven de kandidaten op een Filipijns eiland in de Filipijnenzee. De eilanden liggen nabij het eiland Paniman en deze eilanden zijn gewoon te bezoeken.

Eerder verbleven kandidaten op het eiland Palawan, wat ook in de Filipijnen ligt. Behoefte om dit eiland te kopen? Hier staat wat je ervan kan verwachten.

Een eiland kopen

Onder het motto geld moet rollen: je kan op deze site de prachtigste eilanden kopen die er in de Filipijnen te vinden zijn. Er zijn in totaal meer dan 7100 verschillende eilanden. Genoeg keuze dus.

Oké, we moeten wel eerlijk zeggen: als buitenlander kan je niet zomaar ‘even’ een eiland kopen. Je moet dus wel eerst trouwen met een Filippijn. Maar hé, dan krijg je er wel wat moois voor terug.

Je kunt zelf Expeditie Robinson spelen met je collega’s en dat is fantastisch

Reageer op artikel:
Boeken maar! Volgende zomer kunnen jullie naar de Expeditie Robinson eilanden
Sluiten