Reiskriebels? Beleef je eigen Expeditie Robinson op de eilanden van de vorige edities

Vanavond begint eindelijk het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Word je er reislustig van? Boek dan je reisje naar een van de eilanden waar eerdere edities van het programma werden opgenomen.

Droom weg bij hagelwitte stranden, een blauwe zee, palmbomen en tropisch fruit dat gewoon aan de bomen groeit. De natuur ziet er altijd zo ontzettend mooi uit op televisie, maar je kunt het dus ook gewoon met eigen ogen zien en beleven.

Glamorous Expeditie Robinson

Jij hebt tijdens je tropische vakantie gewoon energie voor tien. Want in tegenstelling tot de kandidaten van het spannende programma, kun jij gewoon lekker eten, drinken en douchen tijdens je reis.

Maar op deze eilanden kun je wel het echte Robinson gevoel ervaren. En je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om wel als een echte kandidaat op reis te gaan en al je luxe overboord gooien. Maar het hoeft niet – we zullen het tegen niemand zeggen.

El Nido (seizoen 6, 2005)

El Nido is een regio op het eiland Palawan in de Filipijnen. Het meest bekende is het Slangeneiland, een zandbank in een slingerende vorm. Dit strand is ontzettend populair en dus ook druk. Wil je het echte Robinson gevoel ervaren? Zoek dan juist onbekende stukken natuur op.

Isla Contadora (seizoen 7, 2006)

Seizoen zeven van Expeditie Robinson speelde zich af op Panama. Op het eiland Isla Contadora zijn een aantal hotels te vinden waarin je heerlijk kunt verblijven. Maar met een boot kun je ook afreizen naar afgelegen of  onbewoonde eilanden.

Tioman (seizoen 8, 2007)

Het beruchte achtste seizoen van Expeditie Robinson, waarbij er maar liefst honderd deelnemers waren, vond zich plaats op Tioman in Maleisië. Je kunt als toerist overnachten in schattige hutten langs het strand voor een comfortabele Expeditie ervaring.

Caramoan National Park (seizoen 15, 2014)

In dit seizoen waren er maar liefst drie kampen, Hel, Hemel en Aarde. Ook dit seizoen vond plaats in de Fillipijnen. In het indrukwekkende Caramoan National Park kun je de mooiste grotten bekijken. Indrukwekkend en sensationeel om te zien, en dus zeker bekijken wanneer je hierheen op vakantie gaat.

Matukad (seizoen 17, 2016)

Het seizoen van twee jaar geleden speelde zich af op het eiland Matukad, ook gelegen in de Filipijnen. De natuur op dit eiland is ongelooflijk mooi om te zien. Wat Matukad speciaal maakt zijn de indrukwekkende rotsformaties, waar je compleet los kunt gaan met je fototoestel. Hoi voorraad Instagram foto’s.

Zwijmelen maar: Er is een nieuwe film in de maak met Waldemar Torenstra en die wil je zien

Cheaptickets

Reageer op artikel:
Reiskriebels? Beleef je eigen Expeditie Robinson op de eilanden van de vorige edities
Sluiten