Renée
Renée | LinkedIn Life 25 okt 2018

Watttt: Deze Robinson saboteert vanavond de samensmeltingsproef

De samensmelting is één van de belangrijkste hoogtepunten van Expeditie Robinson. Maar dat het spel niet eerlijk gespeeld wordt is wel te zien in de nieuwe teaser voor vanavond. Niemand minder dan Gregory saboteert de proef door tegen Nienke te botsen.

De samensmelting komt steeds dichterbij en zowel Kamp Noord als Kamp Onbekend kan niet wachten om plaats te nemen aan de goedgevulde tafel. En er is één kandidaat in het bijzonder die wel heel graag wil aanschuiven.

Hoe Gregory vanavond in Expeditie Robinson de samensmelting saboteert

Donderdagavond is natuurlijk Expeditie Robinson avond en omdat de samensmelting eraan komt wil je natuurlijk wel kijken. Al is het maar om te zien hoe Greg ‘valt’ en Nienke haar plekje aan tafel misschien wel afpakt.

In de video zie je hoe Nienke enorm veel moeite heeft met de evenwichtsbalk. Zodra ze ein-de-lijk de overkant heeft bereikt zie je hoe hij naar beneden valt. Hij zegt dat het een ongelukje is en op zich geloven we dat wel, maar het is wel heel toevallig dat dit gebeurt.

We snappen óók waarom Nienke baalt. Er staan hamburgers en spareribs op het menu, maar omdat ze geen vlees eet kan ze dat al links laten liggen. Wel kan ze smullen van een vegetarische curry en chocoladetoetjes:

De samensmelting!

Het moment suprême: Wie zit er vanavond aan het samensmeltingsdiner?

Geplaatst door Expeditie Robinson op Dinsdag 23 oktober 2018

En dat gebeurt er dit:

Reageer op artikel:
Watttt: Deze Robinson saboteert vanavond de samensmeltingsproef
Sluiten