Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 24 sep 2018

Smokkelen wordt lastig: Zo worden de tassen bij Expeditie Robinson gecontroleerd

Het is een droom ooit mee te doen aan Expeditie Robinson. Oké, het is lastig dat je zo weinig mag meenemen naar het onbewoonde eiland, maar dan gaat het inpakken in ieder geval wel snel en makkelijk. Word je verleid om iets mee te smokkelen? Denk daar nog maar eens goed over na.

Tassencontrole Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is alweer een aantal weken van start. Waarschijnlijk zat ook jij afgelopen donderdag aan de buis gekluisterd voor het leukste programma op de Nederlandse televisie. Een groepje mensen gedropt op een eiland die proeven spelen en bondjes smeden. Wat wil je nog meer? Wil jij je ook graag opgeven voor het volgende seizoen van Expeditie Robinson? Bereid je dan alvast voor op de tassencontrole

Zo gaat de tassencontrole eraan toe

Normaal stop je het liefst je volledige kledingkast in je koffer. Blijft lastig, maar na flink wat proppen en tien kilogram te veel later past het toch maar weer. Als je meedoet aan Expeditie Robinson zijn de regels wat anders. Er mag weinig kleding mee, geen tandenborstel, geen mobiel, geen niks. Probeer je iets mee te smokkelen naar het eiland? Niet als het aan de mensen van de tassencontrole ligt.

De controle is namelijk behoorlijk streng, wat op zich natuurlijk logisch is. Famke Louise probeert een hemdje en een T-shirt mee te nemen, maar één item met korte mouwen is één item met korte mouwen. Punt. Verder moeten de kleren uit, de sieraden af en wordt je tas volledig binnenstebuiten gekeerd. Zo gaat het eraan toe.

Famke Louise vertelde in een interview met Beautify dat ze eerst een scheermeisje mee wilde smokkelen naar het eiland. Dit vond ze uiteindelijk toch iets te spannend, dus nam ze het niet mee. Misschien maar goed ook, want of die door de controle was gekomen?

Donny Roelvink onthult hoe vaak hij gepoept heeft tijdens Expeditie

Reageer op artikel:
Smokkelen wordt lastig: Zo worden de tassen bij Expeditie Robinson gecontroleerd
Sluiten