Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 7 jul 2020

Oh no – Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is uitgesteld

Bij Expeditie Robinson denken wij aan stoere deelnemers, Nicolette Kluijver en Kai Gorgels, tropische eilanden en veel spannende opdrachten. Het nieuwe seizoen zou eraan komen, de reis naar de Filipijnen stond alweer gepland, tot duidelijk werd dat Expeditie Robinson wegens corona zou worden uitgesteld.

Maar wees niet getreurd, uitstel is geen afstel.

Expeditie Robinson uitgesteld wegens Corona

De productie was al startklaar voor het opnemen van het nieuwe seizoen op de Filipijnen. Maar door het coronavirus zal het reizen naar het land vrijwel onmogelijk zijn. Voorlopig zal er dus helaas geen nieuw seizoen van het populaire programma te zien zijn.

We moeten dus écht nog even geduld hebben totdat we weer vol spanning mee kunnen kijken naar de altijd (bijna) onmogelijke opdrachten. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen dan wél van start zal gaan. Er wordt wel al gekeken naar andere alternatieve locaties. Wat denk jij dat een geschikte locatie zal zijn?

Gezondheid presentatoren, deelnemers en crew

Volgens RTL komt er van uitstel zeker geen afstel. Maar de gezondheid en veiligheid van de presentatoren, deelnemers en crew staat voorop en vindt RTL leidend in de beslissing om uiteindelijk af te reizen en een nieuw seizoen van Expeditie Robinson te maken. Jammer voor ons natuurlijk, maar heel erg begrijpelijk.

Filmpje op social media

In het filmpje – op Nicolette Kluijver haar Instagram – vertelt ze dat de koffers nog nét niet waren ingepakt en dat de ze de pijn van de vaccinaties nog voelde. Dit getuigd maar dat ze er 100% ready voor waren. Zie hieronder het filmpje.

Lees ook: Quiz: ontdek hier hoe ver jij zou komen als je meedoet aan Expeditie Robinson

Reageer op artikel:
Oh no – Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is uitgesteld
Sluiten