Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 20 dec 2018

Het hoge woord is eruit! Boer Jan Bronninkreef is de winnaar van Expeditie Robinson 2018

Vanavond was eindelijk de ontknoping van een mega spannend (en bijzonder) Expeditie Robinson seizoen. Van de eenentwintig kandidaten kon er natuurlijk maar eentje winnen en we weten nu eindelijk wie de winnaar is van Expeditie Robinson 2018: boer Jan Bronninkreef!

Jan won de allerlaatste bizarre proef (want even eerlijk die pyramide puzzel hadden wij nóóit kunnen fixen) en is bekroond tot de winnaar van het negentiende seizoen van Expeditie Robinson. Held.

Finale van Expeditie Robinson

Was jij er bij vanavond in de Ziggo Dome? Lucky you, dan heb je kunnen genieten van vette optredens van een aantal kandidaten van dit seizoen. Thuis zaten we ook op het puntje van onze stoel na al die weken in spanning te hebben gewacht op de finale.

We hebben nog nooit zo’n spannende finale meegemaakt als dit jaar en we zijn stiekem opgelucht dat we eindelijk weten wie Expeditie heeft gewonnen. We gunnen het boer Jan van harte, want eerlijk.. hij heeft het spelletje goed gespeeld.

De kandidaten van het negentiende seizoen

In september begon het negentiende seizoen van Expeditie en het was verrassender dan ooit. Weet jij nog wie er allemaal mee hebben gedaan?

Om je geheugen op te frissen zetten we nog één keer alle kandidaten van Expeditie Robinson 2018 voor je op een rij: Dominique Hazeleger, Gregory Sedoc, Jan Bronninkreef, Laurie Scheerder, Özgür Aksan, Corry Konings, Donny Roelvink, Famke Louise, Gwenda Nielen, I Am Aisha, Jody Bernal, Johnny Kraaijkamp, Josylvio, Loiza Lamers, Nienke Plas, Robin Bakker, Sandra Spreij, Steven Brunswijk, Stijn Fransen, Toine van Peperstraten en Tony Junior.

Ben je benieuwd of jij Expeditie Robinson had kunnen winnen?

Quiz: Dit is hoe ver jij zou komen als je mee zou doen aan Expeditie Robinson

Reageer op artikel:
Het hoge woord is eruit! Boer Jan Bronninkreef is de winnaar van Expeditie Robinson 2018
Sluiten