Renée
Renée | LinkedIn Life 1 nov 2018

Op welke zender is Expeditie Robinson te zien?

Expeditie Robinson 2018 is inmiddels in volle gang. Veel kandidaten hebben het eiland (met liefde) verlaten, waardoor iedere aflevering juist alleen maar spannender wordt. Bontjes worden gevormd, gesprekken gevoerd en proeven verloren. Je weet het: op donderdagavond zit je klaar om dit programma te kijken. Maar op welke zender is het ook alweer te zien?

Dit jaar is Expeditie Robinson begonnen aan het achttiende seizoen. Voorheen deden onze lieftallige Zuiderburen ook mee, maar inmiddels spelen we enkel met Bekende Nederlanders. Sinds kort mogen onbekende Nederlanders zich óók aanmelden, waardoor het spel een heel andere dynamiek krijgt. Maar eh, op welke zender kijk je nu Expeditie Robinson?

Expeditie Robinson zender

Iedere donderdag kijk je Expeditie Robinson op RTL 5. Dit seizoen wordt overigens voor het laatst gepresenteerd door het duo Dennis Weening en Nicolette Kluijver. Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat Dennis stopt met de presentatie van het programma.

Hoe laat begint het programma?

Ook belangrijk om te weten: je weet weer dat Expeditie Robinson op de RTL zender te zien is, maar hoe laat dan? Het programma begint standaard om 20:35 uur en duurt vervolgens tot 21:45 uur. Met andere woorden: je kunt meer dan een uur van het programma genieten.

Hoe laat ook alweer? Wanneer is Expeditie Robinson 2018 op tv?

De Robinson finale

Hoewel we nog lang niet weten wie de finale speelt, weten we wel al het één en ander over de plannen van de zender. De finale wordt namelijk groots aangepakt, waardoor jij erbij kunt zijn. Samen met de finalisten bekijk je dan de finale in Ziggo Dome én word je getrakteerd op optredens van de Robinson artiesten.

Hoe laat ook alweer? Wanneer is Expeditie Robinson 2018 op tv?

Expeditie Robinson gemist

Maak je trouwens geen zorgen als je Expeditie niet op televisie kunt zien. De zender heeft ervoor gezorgd dat je de afleveringen op je gemak terugkijkt. Zo kijkt de Beautify redactie standaard de aflevering terug via Videoland als we er eentje gemist hebben.

Heb je Expeditie Robinson gemist? Hier kan je het terugkijken

Reageer op artikel:
Op welke zender is Expeditie Robinson te zien?
Sluiten